Advertisement

Chris Hughton: “Mourinholla on mahtava tapa käsitellä paineita.”

Manchester United tiputti Brightonin FA Cupista 2-0 kotivoitolla ja eteni kilpailun välieriin. Brightonin manageri Chris Hughton kertoi Brightonin internetsivuilla Mourinholla olevan mahtava tapa käsitellä paineita. Mourinhoa on kritisoitu kuluvalla kaudella todella rajusti muun muassa puolustavasta pelitavasta, sekä hänen tavastaan käsitellä joukkueen pelaajia.

”Jose on toiminut managerina joissain todella suurissa seuroissa. Ja kaikissa näissä seuroista on paljon paineita. Se kuuluu toimenkuvaan”, Hughton kertoi.

”Mutta hänellä on mahtava tapa käsitellä paineita. Kun valmennat tällaisissa seuroissa, sinun pitää olla tottunut paineisiin.”

”Aina kun olen ollut hänen lähellä, hän on ollut todella hyvää seuraa. Hän puhuu meistä aina todella hyvää pelatessamme täällä.”

FA Cup on tällä kaudella ainoa kilpailu, jonka Manchester United voi vielä voittaa. Se kohtaa FA Cupin välierissä kovassa vireessä pelaavan Tottenhamin, jonka ykköshyökkääjä Harry Kane on tällä hetkellä vielä sairaslomalla nilkkavamman takia. Tulevaan välierä koitokseen on tosin vielä reilu kuukausi aikaa. Joukkueiden välinen välierä pelataan ”neutraalilla” kentällä Wembleyllä 21. päivä huhtikuuta. Wembley toimii myös Tottenhamin kotikenttänä tällä kaudella, mutta kyseisessä ottelussa United on kuitenkin kotijoukkue.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom