Advertisement
" "

Christensen haluaa jatkaa Chelseassa ensi kaudella

Aiemmin keväällä lehdissä raportoitiin siitä, kuinka Chelsean tanskalaistoppari Andreas Christensen oli kertonut tanskalaislehdistölle, ettei Chelsea päästä häntä lähtemään heidän saamansa ostokiellon vuoksi.

Nyt Christensen on kuitenkin perunut puheitaan. Hänen mukaansa kyse on käännösvirheestä, eikä hänellä ole itsellään aikomustakaan jättää Chelseaa.

“On aina haastavaa, kun puhun tanskaa ja se käännetään”, Christensen totesi Sky Sportsin mukaan. “En ole keskustellut asiasta seuran kanssa eivätkä he ole sanoneet minulle, että joudun jäämään. Mitään keskusteluita ei ole käyty, mutta voin sanoa mitä minä haluan tapahtuvan ja se on varmasti seuraan jääminen.”

Christensen on tällä kaudella saanut pelata vain neljässä Valioliigan ottelussa. Niistä kolme on kuitenkin tullut helmikuun jälkeen, eli trendi on ylöspäin. Eurooppa-liigassa hän on toistaiseksi pelannut joka ottelussa täydet minuutit. Sopimusta Chelsean kanssa hänellä on jäljellä kesään 2022 asti.

“Minulla on yhä paljon sopimusta jäljellä ja olen yhä ylpeä siitä, että olen Chelsean pelaaja”, hän jatkoi. “Olen ollut täällä kuusi, kohta seitsemän vuotta eikä se asia ole muuttunut. Näen itseni Chelsean pelaajana ja toivottavasti asia myös pysyy sellaisena.”

Chelsea kohtaa tänään illalla Eurooppa-liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussaan vieraskentällä Slavia Prahan. Chelsea pelasi Valioliigaa maanantaina eikä Christensen päässyt tuossa ottelussa kentälle, joten suurella todennäköisyydellä hän jatkaa Eurooppa-liigan peliputkeaan tänään.