Advertisement

Christensen jättämässä Chelsean talvella mikäli peliaikaa ei tule

Chelsean tanskalainen keskuspuolustaja Andreas Christensen ei ole tällä kaudella vielä päässyt kentälle Valioliigassa. Kolmessa Chelsean viimeisessä ottelussa hän ei ole ollut edes kokoonpanossa. Christensenin peliaika alkukaudella rajoittuu kahteen Eurooppa-liigan otteluun, sekä Carabao Cupin otteluun Liverpoolia vastaan, jossa hän pelasi 73 minuuttia.

Muutos viime kaudesta on ollut suuri. Viime kaudella hän edusti Chelseaa yhteensä 40 ottelussa, joista 27 tuli Valioliigassa. Vaikka Chelsealla menee joukkueena huomattavasti paremmin, on Christensen ollut yksi heistä joille Maurizio Sarrin tulo manageriksi ei selkeästi ole ollut pelkästään positiivinen asia.

Hänen isänsä Sten Christensen, joka toimii myös hänen agenttinaan sanoo, että tammikuun siirtoikkunassa he aikovat nostaa asian pöydälle, mikäli peliaikaa ei ole alkanut kuulumaan. Uusi laina ei kuitenkaan tule kyseeseen, vaan mahdollisen siirron pitäisi olla pysyvä.

“Jos hänen tilanteensa ei muutu jouluun mennessä, keskustelemme Chelsean kanssa ja mietimme mitä hänen kanssaan voisi tehdä, voisiko hän pelata jossain muualla”, Sten Christensen sanoi Sky Sportsin mukaan. “Emme ajattele uutta lainaa. Se on joko Chelsea tai hänen täytyy löytää uusi seura. Liian monet Chelsean pelaajat lähtevät lainalle kun heitä ei tarvita. Andreaksen ei pitäisi juuttua siihen kierteeseen.”

Koska keskusteluja ei ole vielä käyty, Christensen ei ole varma siitä, onko Chelsea valmis päästämään hänen poikaansa muualle.

“En ole varma päästääkö Chelsea häntä lähtemään. Se ei ehkä ole edes ongelma, koska Chelsea on fantastinen seura ja Andreas rakastaa Lontoota. Hän ei vain ole tyytyväinen tilanteeseensa kentän puolella.”