Advertisement

City käveli Burnleyn yli tylysti numeroin 5-0 – Agüerolle polvivamma

Manchester City ei jättänyt kierroksen 30 päätösottelussa mitään epäselväksi vaan käveli tyhjällä Etihadilla, “Emptyhadilla”, Burnleyn yli tylysti 5-0. Tulos tarkoittaa samalla sitä, että ainakaan keskiviikkona Liverpool ei varmista mestaruuttaan pelissä Crystal Palacea vastaan. Se olisi ollut mahdollista, jos City olisi luovuttanut pisteitä vieraille.

Ainakin paikalla olleiden peli alkoi oudoissa tunnelmissa, kun kantaa ottava lentokone lenteli stadionin yllä. Liekö se sitten sekoittanut tummissa asuissa pelanneen Burnleyn pasmat, mutta kovin vahvasti peli ei sujunut missään vaiheessa. Jo ensimmäisen puoliskon jälkeen taululla komeilivat lukemat 3-0. Kolmannen maalin teki varmasta rangaistuspotkusta Riyad Mahrez vain muutama minuutti edellisen maalin jälkeen.

Rankkarille oli aihetta, kun argentiinalaistähti Sergio Agüero sai tällin polveensa ja joutui linkkaamaan epätyytyväisenä pois kentältä. Vaikka City varmaan tämänkin kokoluokan poissaolosta toipuisi joukkueena, voi vain toivoa, että Agüerolla ei ole sattunut pahemmin. Tilalle tuli Gabriel Jesus.


Tilastotkin sen monesti kertovat: maalintekoyritykset Citylle leppoisasti 19-1!

Jotain Valioliigan pikaisesta etenemisvauhdista kertonee se, että uuden kierroksen kimppuun käydään jo huomenna tiistaina. Kierros 31 käynnistyy Leicesterin ja Brightonin sekä Tottenhamin ja West Hamin kohtaamisilla. Kierroksen herkkupala on monelle torstai-illan Chelsea–Manchester City.