Advertisement

Claude Puelin mukaan Riyad Mahrezin tapaus on jätetty taakse

Leicesterin manageri Claude Puelin mukaan algerialaistähti Riyad Mahrezin tapauksesta on päästy lopullisesti yli. Pelaaja sai FA Cupin ottelussa perjantai-iltana Sheffield Unitedia vastaan kannattajilta lämpimän vastaanoton, kun hän palasi joukkueensa avauskokoonpanoon.

Mahrez oli lakkoillut, kun hänen jo varmalta näyttänyt siirtonsa suurseura Manchester Cityyn peruuntui. Joukkueen ykköstähti sai kuitenkin Leicesterin kannattajilta lämpimät aplodit, kun hänet nimettiin joukkueen avauskokoonpanoon Sheffield Unitedia vastaan. Mahrez kiitti tuesta pelikentällä ja syötti Leicesterin 1-0-voittoon päättyneessä ottelussa Jamie Vardyn viimeistelemän maalin.

Puelin mukaan Mahrezin tapaus on taakse jäänyttä elämää.

”Hän tuli takaisin laadukkaana, ja se on tietysti hyvä asia meille. Oli hienoa, että fanit tukivat Mahrezia ja on tärkeää säilyttää hyvä tunne tulevaisuutta varten”, Puel kommentoi Sky Sportsin verkkosivuilla.

”Sanoin aikaisemmin, että meidän on tärkeää pysyä yhtenäisenä tämän tilanteen jälkeen, mutta oli hienoa nähdä lopussa hyvä mieliala. Tärkein asia oli voittaa peli. Mahrezin ja Vardyn näkeminen pelaamassa jälleen yhdessä toi hyvän mielen. Mahrez oli hieman turhautunut ottelun lopussa, koska hän halusi tehdä maalin”, Puel kertoo.

Sheffield United haastoi sarjatasoa korkeammalla pelaavan Leicesterin mallikkaasti, mutta Vardy viimeisteli pelin ainoaksi jääneen voitto-osuman 66 minuutin kohdalla. Puel antoi tunnustusta myös vastustajalle.

”Onnittelut Sheffield Unitedille. He pelasivat hyvin järjestäytyneesti ja puolustamalla vahvasti. Meillä oli vaikeuksia löytää tilaa kentällä”, Puel sanoo.

”Olin kuitenkin onnellinen Vardyn puolesta, koska hänellä oli ollut kaksi tai kolme hyvää maalipaikkaa. Hän piti keskittymisensä kasassa ja keskittyi seuraavaan mahdollisuuteensa.”

”Se oli hyvä asia hänelle tehdä maali, koska hyökkääjän on tärkeää tehdä maaleja”, Puel toteaa.