Advertisement

Claudio Ranieri uskoo Manchester Unitedin taistelevan mestaruudesta

Leicesterin sensaatiomaiseen valioliigamestaruuteen johdattanut Claudio Ranieri uskoo, että Manchester United voi edelleen voittaa mestaruuden huolimatta huonosti sujuneesta alkukaudesta.

Jose Mourinhon valmentama Manchester United on voittanut kauden neljästä ensimmäisestä ottelusta vain kaksi ja ero Liverpooliin ja Chelseaan on jo nyt kuusi pistettä. United kärsi toisella ottelukierroksella nöyryyttävän 3-2 -vierastappion Brightonia vastaan ja heti seuraavalla kierroksella Tottenham kyykytti manchesterilaisjoukkuetta Old Traffordilla lukemin 3-0.

Sunnuntain 2-0 -vierasvoitto Turf Moorilta antoi punaisten paholaisten kannattajille jälleen toivoa paremmasta huomisesta, mutta Manchester Unitedin on parannettava vielä paljon, jotta se nousisi tosissaan mestaruustaistoon.

Ranieri kommentoi Valioliigan mestaruustaistelua maanantaina Sky Sportsille.

”Se on vaikeaa, mutta Pep Guardiola voi tehdä sen (voittaa toisen peräkkäisen mestaruuden). Ennemmin tai myöhemmin joku joukkue tulee tekemään sen, Ranieri sanoi.

”Tottakai sarjassa on myös muita hyviä joukkueita jotka taistelevat mestaruudesta. Katso vaikka Liverpoolia, mielestäni myös Mourinho voi taistella mestaruudesta.

”Ja Chelsea, miksi ei? Tottenham, sen joukkueen on taisteltava. Tottenhamilla on kaikki mahdollisuudet taistella mestaruudesta.

Valioliiga jatkuu maajoukkuetauon jälkeen 15.syyskuuta Tottenhamin ja Liverpoolin välisellä kamppailulla. Samaisena päivänä Manchester United matkustaa alkukauden sensaatiomaisesti aloittaneen Watfordin vieraaksi.