Advertisement
" "

Conte ei ole tyytyväinen videotarkastukseen nykyisellä mallilla

Chelsea pelasi uskomattoman trillerin Norwichin kanssa FA Cupin kolmannella kierroksella edeten lopulta jatkoon rangaistuspotkukilpailun päätteeksi. Ottelussa Pedro, Alvaro Morata sekä Willian saivat kaikki keltaisen kortin sukelluksesta. Pedron sekä Moratan kohdalla nämä johtivat lopulta ulosajoon ottelussa. Chelsealla oli useita tilanteita, joissa heidän rangaistuspotkuvaatimuksensa jätettiin toteuttamatta ottelun erotuomarin Graham Scottin toimesta.

Ottelun jälkeen Chelsean manageri Antonio Conte kertoi, ettei ole tyytyväinen videotarkastuskokeiluun tällä hetkellä. Etenkin Willianin tilanteessa oli Conten mukaan kyseessä selvä rangaistuspotku, mutta tuomari ei edes tarkastanut tilannetta. Sen sijaan hän antoi Willianille sukeltamisesta keltaisen kortin.

”Mielestäni tätä pitää parantaa, jos haluamme käyttää uutta systeemiä jatkossa”, Conte kertoi ottelun jälkeen.

”Tänään tässä ottelussa oli erittäin selvä tilanne Willianin kohdalla. Tilanne on selvä ja katsoin sen uudestaan. Se oli aivan selvä rangaistuspotku.”

”Tuomari päätti nopeasti antaa Willianille keltaisen kortin. Tämä tarkoittaa, ettei hänellä ollut tilanteesta epäilystäkään. Jos systeemiä halutaan parantaa, tuomarin täytyy odottaa tarkistuksia tekevän henkilön vastausta. Jos tämäkin henkilö on selvä päätöksestä, niin sitten asia on kunnossa.”

”Willianin tilanne oli suuri virhe. Ei tuomarille kentällä, vaan videotarkastuksia tekevälle henkilölle. Jos katsot tilanteita, etkä näe tuota tilannetta, sinun on kehityttävä.”