Advertisement

Conte kehuu Moratan luonnetta

Chelseaan kesällä saapunut Alvaro Morata on pelannut hyvin kaksi jakoisen kauden. Alkukaudesta mies oli loistavassa iskussa, mutta viime aikoina on ollut vaikeampaa. Pelaaja on kärsinyt kauden aikana jonkin verran loukkaantumisista, eikä peliaikaa ole viime aikoina tullut alkukauden tapaan. Tätä myötä myös tehokkuus on kärsinyt. 13 ottelun mittainen maaliton putki päättyi vihdoin FA Cupin ottelussa Leicesteriä vastaan. Ottelu eteni aina jatkoajalle saakka, ennen kuin espanjalainen iski joukkueelleen avausosuman ensimmäisellä puoliajalla. Jamie Vardy tasoitti ottelun ennen kuin Pedro iski Chelsealla voitto-osuman jatkoajalla.

”Meidän täytyy ylistää pelaajien luonnetta, jonka näytimme tässä ottelussa. Vastassamme oli erittäin hyvä joukkue”, Conte kertoi ottelun jälkeen.

”Mestarien liiga -ottelumme jälkeen ei ole helppoa pelata tällä tavalla 120 minuuttia.”

”Tänään taistelimme kovasti Leicesteriä vastaan. Näytimme suurta halua ja tahtoa. Alvarolle oli erittäin tärkeää tehdä maali. Olen todella tyytyväinen hänen esitykseensä.”

”Hän on todella hyvä pelaaja. Hän näytti myös suurta luonnetta ja hän näytti, kuinka olla vahvempi. Uskon tämän maalin olevan meille hyvin tärkeä tulevaisuutta ajatellen.”

Morata onnistui edellisen kerran maalinteossa tapaninpäivänä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom