Advertisement
" "

Conte kertoo Mourinholla olleen Chelseassa helpompaa “Tämä on erilainen aikakausi seurassa”

Chelsean managerin Antonio Conten mukaan hänen vertaamisensa seuran entiseen manageriin Jose Mourinhoon ei ole reilua. Conten mukaan Mourinholla oli yksinkertaisempi työ tuoda seuralle menestystä. Conten mukaan Chelseassa eletään tällä hetkellä täysin toisenlaista aikakautta, kuin Mourinhon tullessa joukkueen manageriksi. Mourinho voitti 100 ensimmäisestä ottelustaan Chelseassa 72. Conten vastaava lukema on 65. Tilastot ovat jälleen nostanut esille kahden managerin vertaamisen.

”Voin suoriutua paremminkin. Se on minun mentaliteetti. Totta kai tämä on hyvä tilasto. Mourinholla on 72? Puhumme nyt loistavasta managerista”, Conte kertoi Sky Sportsin mukaan.

”Älkää unohtako, että 100 ensimmäistä peliä Mourinhon alaisuudessa oli kauan aikaa sitten. Nyt ei ole niin yksinkertaista saada tuloksia Chelseassa.”

”Tämä on täysin erilainen aikakausi seuran historiassa. En paljon eroavaisuuksia siitä ja nykyisestä. Minun on huomioitava myös ne.”

”Viime kaudella voitin mestaruuden sen jälkeen, kun joukkue oli ollut edellisellä kaudella kymmenes. Kun voittaa mestaruuden tällä tavalla, se on todella loistava saavutus.”

Tällä kaudella joukkueella on todellisia vaikeuksia selviytyä Mestarien liigaan ensi kaudeksi. Joukkue on Valioliigassa vasta viidentenä. Piste-ero neljänteen sijaan ja Tottenhamiin on viisi pistettä. Otteluita Chelsealla on jäljellä vain neljä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom