Conte kiittää kannattajia hänen saamasta tuesta WBA-ottelussa

Chelsean manageri Antonio Conte kiitti eilen pelatun WBA-ottelun jälkeen seuran kannattajien hänelle antamasta tuesta. Joukkueen tilanne oli erittäin tukala, sillä he olivat hävinneet kaksi Valioliigaottelua putkeen ja samalla WBA-ottelu toimi myös Contelle itselleen oljenkortena uran jatkumiselle seurassa. Seuran omistaja Roman Abramovitch oli antanut Contelle tiettävästi tuon ottelun aikaa kurssin muuttamiselle ja joukkue voitti ottelun vakuuttavasti 3-0.

Chelsean vire on muutoinkin ollut hieman heikkoa, sillä eilinen voitto oli joukkueen kolmas yhteentoista edelliseen otteluun kaikki kilpailut huomioitaessa. Voitto ei tosin vielä tarkoita Contelle kovin ruusuista tulevaisuutta, mutta oletettavasti italialainen sai hankittua sillä toistaiseksi hieman lisäaikaa.

”Minun täytyy kiittää kannattajia”, Conte kertoi haastattelussa ottelun päätyttyä.

”He osoittivat minulle suurta tukea, sillä he lukevat minua koskevia huhuja ja spekulaatioita. Olen todella kiitollinen heidän minulle antamastaan tuesta.”

”Tämä tarkoittaa, että yhteisen 18-kuukautisen matkamme jälkeen he ymmärtävät minun intohimoni ja haluni puolustaa näitä värejä, tätä paitaa ja tätä logoa.”

”Minä ja joukkue pyrimme tekemään parhaamme, jotta voimme antaa heille parhaan mahdollisen nautinnon. Toisinaan onnistumme tässä ja toisinaan emme, mutta halu on aina mukana.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom