Advertisement
" "

Conte nimeää pelaajat, jotka ovat Chelsean tulevaisuus

Chelsean nykyisen managerin Antonio Conten oma tulevaisuus seurassa ei välttämättä ole kovinkaan pitkä. Miehen on kerrottu haikailevan takaisin Italiaan, eikä seurajohtokaan ole aivan tyytyväinen joukkueen tämän kauden esityksiin Conten alaisuudessa.

Se ei kuitenkaan ole estänyt Contea nimeämästä pelaajia, jotka ovat Chelsean tulevaisuus. Hänen mukaansa Ruben Loftus-Cheek ja Tammy Abraham tulevat muodostamaan vahvan rungon jonka varaan Chelsean on hyvä rakentaa.

“Mielestäni puhumme kahdesta todella hyvästä nuoresta pelaajasta. Ruben ja Tammy tulevat olemaan Chelsean tulevaisuus”, Conte totesi Sky Sportsin mukaan. “Nyt heille on hyväksi päästä pelaamaan säännöllisesti. Ruben sanoi että tämä polku on täydellinen ja säännöllinen peliaika on hyvin tärkeää hänen kehitykselleen. Sitten hän voi palata ja pelata Chelsealle kypsempänä pelaajana.”

Loftus-Cheek ja Abraham ovat molemmat Chelsean sopimuspelaajia, mutta kumpikin on tällä hetkellä lainalla pienemmissä Valioliigan seuroissa. 21-vuotias Loftus-Cheek on kärsinyt tällä kaudella hieman reisi- ja nivusvammoista, mutta muuten on pelannut Crystal Palacen keskikentällä säännöllisesti. 20-vuotias Abraham puolestaan on pelannut Swansean hyökkäyksessä jokaisessa Valioliiga-pelissä ja viimeistellyt jo neljä maalia. Molemmat debytoivat myös Englannin A-maajoukkueessa viime viikolla.

Chelsea on tunnettu isosta määrästä nuoria pelaajia, jotka lainataan muualle joka kausi. Harva nousee edustusjoukkueeseen pysyvästi. Conte käytti kuitenkin rohkaisevana esimerkkinä tällä kaudella topparin tontilla säännöllisesti esiintynyttä Andreas Christenseniä.

“Heillä on sama polku kuin Christensenillä. Hän pelasi kaksi vuotta lainalla ja nyt hän pelaa säännöllisesti Chelseassa. Hän on vielä nuori, mutta tärkeä pelaaja Chelsealle.”