Advertisement
" "

Conte olisi mielissään, jos Mourinho jatkaa Pogban penkittämistä

Chelsea kohtaa sunnuntaina Manchester Unitedin Old Traffordilla Valioliigaottelussa. Unitedin manageri Jose Mourinhon ja Paul Pogban välien on kerrottu olevan viime aikoina tulehtuneet. Pogba joutui aloittamaan Sevillaa vastaan pelatun Mestarien liiga –ottelun vaihtopenkiltä, mutta Ander Herreran loukkaantumisen johdosta ranskalainen pääsi kentälle jo 17. peliminuutilla.

Kaksikon välien kerrotaan olevan niin tulehtuneita, että The Sun uutisoi kaksikon ottaneen rajusti yhteen Unitedin harjoituskeskuksessa. Mourinhon kerrottiin käskeneen Pogbaa poistumaan huoneestaan ja matkalla katsomaan huoneen ovesta kenen nimi komeilee managerin kyltissä.

Pogba pelasi Conten alaisuudessa Juventuksessa ja nousi tuolloin keskikenttäpelaajien kirkkaimpaan eliittiin. Mourinho ei ole saanut ranskalaisesta samankaltaista tehoa irti. Conte kertoikin ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa, ettei hän panisi pahakseen, jos Mourinho jatkaisi Pogban penkittämistä vielä joukkueiden sunnuntaisessa kohtaamisessa.

”Oletukseni mukaan näemme hänet kentällä sunnuntaina. Mikäli hän pysyy penkillä, niin aina parempi”, Conte kertoi.

”Kuten olen sanonut aiemmin, puhumme huippuluokanpelaajasta. Jokaisen valmentajan on löydettävä oikeanlainen tapa käsitellä häntä. Mielestäni Pogba on näyttänyt Unitedissa olevansa huippuluokanpelaaja.”

Pogba on kovien lähtöhuhujen kohteena. Eräät huhut ovat viemässä häntä ensi kesänä Real Madridiin. L’Equipen mukaan ranskalaisella on sen sijaan sopimuksessaan pykälä, jonka kautta Juventuksella olisi takaisinosto optio 60 miljoonalla eurolla. Mikäli huhut Pogban ja Mourinhon väleistä pitävät edes puoliksi paikkaansa, on vaikea nähdä ranskalaista Unitedin paidassa enää ensi kaudella.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom