Advertisement

Conte on Interin uusi päävalmentaja

Antonio Conte on nimetty italialaisen Internazionalen uudeksi päävalmentajaksi. Conte ja Inter allekirjoittivat kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Kyseessä on Conten ensimmäinen valmentajan pesti sen jälkeen, kun mies jätti Chelsean managerin paikan vuosi sitten.

Inter ilmoitti edellisen päävalmentajan Luciano Spallettin jättävän tontin eilisessä lehdistötilaisuudessa. Laajalti raportoitiin seuran päässeen jo yhteisymmärrykseen Conten kanssa ja nyt seura on myös julkistanut valinnan.

”Uusi luku elämässäni alkaa, olen hyvin innoissani”, Conte sanoi seuran verkkosivuilla. ”Yritän työlläni korvata sen luottamuksen, mitä seuran puheenjohtaja ja muu johto ovat asettaneet minuun. Valitsin Interin sen takia, millainen seura se on, heidän projektinsa tukevan perustan sekä heidän kunnianhimonsa takia. Ällistyin seuran läpinäkyvyydestä sekä halusta nostaa seura takaisin tasolle, jolle se kuuluu.”


Conte on yksi lähihistorian menestyneimmistä italialaisvalmentajista. Hän on voittanut Juventuksen peräsimessä Serie A:n kolmesti ja Chelseassa kertaalleen niin Valioliigan kuin FA Cupinkin.

”Olen varma, että Antonio Conte on yksi parhaista valmentajista tällä hetkellä”, kommentoi Interin puheenjohtaja Steven Zhang. ”Olen vakuuttunut, että hän auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme, joka on aina pysynyt samana: tehdä Interistä taas yksi maailman parhaista seuroista.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!