Conte on sanojensa mukaan katastrofaalinen pelaajien värväyksessä, mutta loistava pelaajien kehittäjä

Chelsean manageri Antonio Conte on henkilö, joka on jatkuvasti otsikoissa, kuten huippuseuran managerin kuuluukin. Tällä kertaa palstatilaa ovat saaneet managerin omat kommentit, joiden mukaan hän on täysi katastrofi yrittäessään vakuuttaa seuraa hankkimaan jonkin tietyn pelaajan. Vastaavasti Conte uskoo olevansa erinomainen pelaajien kehittäjä.

”Kokemukseni perusteella saan parhaan mahdollisen tuloksen työskennellessäni pelaajieni kanssa”, Conte kertoi.

”Uskon olevani valmentaja, joka saa 6/10 pelaajasta 8/10 pelaajan. Vastaavasti 8/10 pelaajasta, saan kympin pelaajan.”

”Tämä on minun tehtäväni ja olen siinä erittäin hyvä. Vastaavasti olen katastrofi yrittäessäni vakuuttaa seuraa hankkimaan pelaajia. Tällä osa-alueella voin kehittyä suuresti.”

”Minun on opittava näistä asioista muilta managereilta. Minun on juteltava sellaisten managereiden kanssa, jotka ovat hyviä suostuttelemaan seuransa käyttämään rahaa huippupelaajien hankintoihin.”

Tullessaan Chelseaan Conte onnistui voittamaan välittömästi joukkueen uudelle tasolle katastrofaalisen kauden jälkeen. Chelsea purjehti Conten alaisuudessa Valioliigan mestaruuteen saakka. Tämän hetken Chelseasta vaikuttaa puuttuvan riittävää johtajuutta kentällä, jonka johdosta suoritukset ajoittain ovat olleet karmaisevia.

Tänään joukkueella on seuraava mahdollisuus kurssin kääntämiseksi, kun West Bromwich tulee vierailulle Stamford Bridgelle.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom