Advertisement

Conte silmäilee Fernando Llorentea ensi kaudeksi

Diego Costan Chelsea tulevaisuuden ollessa yhä hämärän peitossa, päävalmentaja Antonio Conten huhuillaan tarkkailevan Swansean Fernando Llorentea.

Costan mahdolliseksi paikkaajaksi ollaan huhuiltu niin Romelu Lukakua, Alvaro Morataa kuin myös Bristol Cityssä lainassa olevaa Tammy Abrahamia. Metron tietojen mukaan espanjalaishyökkääjä Fernando Llorente on lisätty Chelsean siirtokohteiden listalle.

Costan tulevaisuutta Lontoon sinipaidoissa ollaan epäilty sitten tammikuun siirtoikkunan, hyökkääjän tiettävästi harkittua siirtoa Kiinan pääsarjaan. Samat huhut liikkuvat nyt kesän siirtoikkunan alla, ja sen lisäksi ainakin Paris Saint-Germain on osoittanut kiinnostusta hyökkääjän palveluksista.


Llorente on Contelle tuttu pelaaja, sillä espanjalaiskärki pelasi taannoin Juventuksessa italialaisvalmentajan alaisuudessa. Llorente on, varsinkin kauden loppupuolella löytänyt varteen otettavan vireen, ja on osunut maalitolppien väliin jopa 14 kertaa kuluneen kauden aikana. Llorente ei kuitenkaan ole kesän siirtoikkunan kuuminta tavaraa, eikä varmasti saisi siirron myötä Chelsean kannattajia haukkomaan henkeä, mutta on osoittanut pelimiehen eleitä ollessaan Swansean kantavia voimia yhdessä keskikenttäpelaaja Gylfi Sigurdssonin kanssa.

Alla Llorenten maali Evertonia vastaan, joka lopulta varmisti Swansean ensi kauden sarjapaikan.

Kaiken järjen mukaan Llorentea ei kuitenkaan ostettaisi täyden luoton miehenä, vaan toimisi mitä luultavammin Conten varahyökkääjänä, parempien ja nuorempien pelaajien puutteessa.