Advertisement

Conte uskoo Chelsealla olevan mahdollisuus tehdä jotain erityistä Barcelonaa vastaan

Chelsean manageri Antonio Conte kertoo joukkueen yrittävän tehdä Nou Campilla jotain uskomatonta ja pudottaa Barcelonan jatkosta. Joukkue pelasi erinomaisen ottelun kotikentällä ja yksi henkilökohtainen virhe puolustajalta antoi Lionel Messille mahdollisuuden tasoittaa ottelun vain 15 minuuttia ennen peliajan umpeutumista. Lopputulokseksi jäi näin olleen 1-1, mutta Chelsean oli hyvin lähellä voittoa.

”Olimme lähellä pelata täydellisen ottelun tänään”, Conte kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

”Me teimme yhden virheen. Se on harmi ja olemme pettyneitä lopputuloksesta.”


Conte ei suostu laittamaan tasapeliä Andreas Christiansenin niskoille, vaikka tanskalainen olikin pelaaja, jonka virheestä tasoitusmaali syntyi.

”On hyvin vaikea mainita yhtä pelaajaa, mutta mielestäni Christiansen pelasi hyvän ottelun ja olen erittäin tyytyväinen hänen suorituksestaan.”

”Me teimme yhden virheen ja tiedämme, että jos teet virheen Messin, Suarezin ja Iniestan tasoisia pelaajia vastaan, he rankaisevat niistä.”

Conte uskoo joukkueella olevan hyvät mahdollisuudet aiheuttaa Barcelonalle vaikeuksia myös toisessa osaottelussa.

”Siitä ei tule helppoa. Meidän täytyy olla realistisia, koska puhumme nyt Barcelonasta ja he osoittivat olevansa todella vahva sekä erinomainen joukkue.”

”Mutta me osoitimme myös, että olemme valmiit tekemään kovaa töitä puolustuksessa. Pystyimme myös luomaan maalipaikkoja ja tekemään maaleja.”

”Me voimme tehdä yrittää tehdä jotain uskomatonta Nou Campilla ja meidän on pelattava järkevästi, sillä emme ole tyhmiä.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom