Advertisement

Conten mielestä Chelsean putoaminen oli “epäreilua” – Courtois nosti käden pystyyn virheen merkiksi

Barcelona eteni kahdeksan joukkoon Mestarien liigassa pudottamalla Chelsean yhteismaalein 4-1. Ensimmäinen osa Lontoossa päättyi 1-1 ja toisessa osassa Barcelona oli kotona vakuuttavasti 3-0 parempi. Chelsea hallitsi ensimmäistä osaa ja tasapeli oli heille suuri pettymys. Vierasottelussakin Chelsealla oli omat mahdollisuutensa, muttei onnistunut maalinteossa. Kotijoukkue vastaavasti oli omissa paikoissaan tappavan tehokas.

Chelsean manageri Antonio Conte kertoi ottelun jälkeen joukkueen ansainneen enemmän ja samaa mieltä oli myös joukkueen maalivahti Thibaut Courtois.

”Jos katsoit ottelun pystyt näkemään, että lopputulos oli epäreilu”, Conte kertoi ottelun jälkeen.


Courtois puolestaan kertoo olevansa osasyyllinen joukkueen putoamiseen.

”Mielestäni emme ansainneet pudota, mutta henkilökohtaiset virheet maksoivat meille molemmat osaottelut”, Courtois kertoi BT Sportsille ottelun jälkeen.

”Ensimmäinen maali… en odottanut Lionel Messin laukovan siitä kulmasta ja olin liian myöhässä jalkojeni sulkemisen kanssa. Se oli minun virheeni.”

”Heikoin maalivahdilla on jalkojenvälissä. Se on ärsyttävää. En voi pitää sitä sisälläni, minun on oltava mies ja otettava vastuu.”

Ensimmäisessä osassa Chelsean puolustajan Andreas Christiansenin huono syöttö aiheutti Barcelonan 1-1 tasoituksen. Courtoisille meni eilisessä ottelussa kaksi laukausta jalkojen välistä. Chelsealla oli ensimmäisessä ottelussa kaksi tolppalaukausta. Eilisessä ottelussa tolppia oli yksi ja lisäksi Chelsean olisi kuulunut saada rangaistuspotku, joka jätettiin tylysti viheltämättä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom