Advertisement

Conten mukaan Chelsealla ei ole enää varaa menettää pisteitä Valioliigassa

Chelsean manageri Antonio Conte on sitä mieltä, että joukkueella ei ole enää varaa menettää pisteitä, kun Valioliigakautta on kahdeksan kierrosta jäljellä. Chelsea on sarjassa viidentenä ja kilpailee tiukasti paikasta neljän parhaan joukkoon ja ensi kaudeksi Mestareiden liigaan.

Eilen Chelsea sai helpotusta heikkoon tuloskuntoonsa, kun hallitseva mestari voitti kotikentällään 2-1 Crystal Palacen. Voitto nosti lontoolaisseuran kahden pisteen päähän neljäntenä majailevasta Tottenhamista, jolla on tosin vielä kierroksen oma ottelunsa pelaamatta.

”Tämä voitto oli todella tärkeä. Jos haluamme taistella paikasta Mestareiden liigassa, on todella tärkeää, että emme nyt menetä pisteitä”, Conte kommentoi Sky Sportsin verkkosivuilla.

”Emme käyttäneet paljoa paikoistamme, joita loimme ottelussa. Jokaisen pelaajan sitoutuminen oli kuitenkin hyvällä tasolla”, Conte sanoo.

Tammikuun siirtoikkunassa seuraan saapunut ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud oli avauskokoonpanossa. Keskiviikkona Chelsea pelaa Kataloniassa elintärkeän toisen osaottelun Mestareiden liigan neljännesvälierissä Barcelonaa vastaan. Ensimmäinen osa päättyi Lontoossa 1-1-tasapeliin. Conte ei paljastanut, oliko Giroudin peluuttaminen merkki siitä, että hän olisi avauskokoonpanossa myös tulevana keskiviikkona.

”Giroud oli hieman epäonninen tässä pelissä. Samalla täytyy kuitenkin olla mieltynyt hänen sitoutumiseensa”, Conte kehuu.

”Ottelu Barcelonaa vastaan tulee olemaan totaalisesti erilainen. Vastassamme on silloin yksi maailman parhaista seuroista.”

”Meidän täytyy yrittää keskittyä samalla tavalla ja pitää sama tarkkaavaisuus kuin ensimmäisessä osaottelussa Barcelonaa vastaan. Pelasimme silloin todella hienon pelin. Se oli melkein täydellinen esitys, jos emme olisi päästäneet lopuksi maalia”, Conte kertoo.

Conten mukaan tulevasta Barcelonan kohtaamisesta ei tule helppo ottelu. Italialaismanagerin mukaan joukkueen täytyy yrittää löytää oikeat ratkaisut peliä varten.

”Joskus paras tapa on puhua pelaajien kanssa ja yrittää löytää yhdessä oikea suunnitelma, jolla lähdemme otteluun”, Conte toteaa.