Advertisement

Conten mukaan Chelsealta puuttuu nälkä

Chelsea matkusti tiistaina Mestarien liigan ottelussa AS Roman vieraaksi Stadio Olympicolle. Ottelu oli kirjaimellisesti ensimmäisestä minuutista lähtien kotijoukkueen hallintaa. Stephan El Shaarawy vei kotijoukkueen johtoon, kun ottelua oli pelattu vain 39 sekuntia. Toisen maalin egyptiläistaustainen italialainen teki 36. peliminuutilla. Toisella puoliajalla Diego Perrotti lisäsi kotijoukkueen johdon jo kolmeen maaliin ja nämä jäivät myös ottelun lopputulokseksi.

Ottelun jälkeen Chelsean italialainen manageri Antonio Conte kertoi tasaisuuden ja nälän puuttuvan joukkueelta.

”Kun pelaat suuressa joukkueessa, sinulta pitää löytyä tasaisuutta ja tasapainoisuutta. Tällä hetkellä meillä on ongelmia näiden asioiden kanssa. Tarvitsemme samankaltaista nälkää, joka meillä oli viime kaudella. Tämä kausi on ollut pelkkää ylä- ja alamäkeä.” Conte pohti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

”Meidän täytyy työskennellä lujasti yhdessä. Meidän pitää kaivaa syvältä tahto voittaa otteluita. Ei ole oikein ajatella, että vastustajamme pelkäisivät Chelseaa vain koska seuran nimi on Chelsea. Viime kaudella näytimme raivomme ja tahtomme kentällä. Viime kaudella voitimme Valioliigan ja sitä pidettiin ihmeenä. Mutta jos haluamme olla kilpailukykyisiä myös tällä kaudella, meidän täytyy välttää epätasaista suorittamista. Meidän täytyy olla tasaisia ja näyttää halumme jokaisessa ottelussa.” Conte jatkaa.

Chelsealla on käynnissä erittäin tärkeä viikko. Sunnuntaina heillä on Valioliigakauden kannalta erittäin tärkeä kotiottelu Manchester Unitedia vastaan. Mikäli he aikovat realistisesti taistella mestaruudesta kuluvalla kaudella, tuo ottelu sen on ehdottomasti voitettava. Ja tuon jälkeen suoritustason pitää pysyä tasaisena jatkossa. Aivan kuten Conte kertoo.