Advertisement
" "

Conten mukaan Vialli on kommenteissaan väärässä

Chelsean manageri Antonio Conte on ollut läpi kauden erilaisten spekulaatioiden kohteena. Milloin hän on itse haluamassa muualle ja milloin hänelle ollaan antamassa potkuja. Nyt myös Conten maamies ja Chelsean entinen pelaaja sekä manageri Gianluca Vialli on kertonut Conte haluavan pois Chelseasta. Conte kuitenkin kertoo Viallin olevan väärässä.

”Se ei ole totta. Gianluca on ystäväni, mutten ole puhunut hänen kanssaan vuoteen”, Conte kertoi lehdistötilaisuudessa ennen sunnuntain Valioliigaottelua West Hamia vastaan.

”Tämä on minulle hyvin vaikeaa. Olen kauden alusta lähtien kuullut paljon spekulointia tulevaisuudestani. Ihmiset puhuvat tulevaisuudestani paljon.”

”Ainoa asia joka on totta, on sitoutumiseni tähän seuraan. Minulla on sopimus tämän seuran kanssa ja teen paljon töitä tämän seuran eteen. Tämä on ainoa asia, joka on totta. Muut asiat eivät pidä paikkaansa.”

Conte kertoi joukkueen kunnioittavan West Hamia ja tiedostavansa tulevan vastustajansa vaarallisuuden.

”Meidän täytyy kiinnittää West Hamiin paljon huomiota. He yrittävät säilyä Valioliigassa ja viime aikoina he ovat pelanneet hyvää jalkapalloa ja saaneet hyviä tuloksia.”

West Ham katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputken viime viikonloppuna voittamalla Southamptonin kotikentällään puhtaasti 3-0.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom