Advertisement

Copa America joukkue-esittely: Peru

Peru on Brasilian jälkeen A-lohkon suurin suosikki taistelemaan toisesta jatkopaikasta. Viime kesänä Venäjällä pelatuissa MM-kisoissa maa ei onnistunut ja tuolloin se osoittautui olevansa liikaa tähtipelaaja Paolo Guerreron varassa. Guerrero sai poikkeusluvan osallistua MM-kisoihin kokaiini käryn jälkeen ja on edustuskelpoinen myös Copa Americassa.

Maa odottaa ehdottomasti jatkopaikkaa ja se on epäonnistunut suuresti, mikäli joukkuetta ei nähdä alkulohkojen päätyttyä kahden joukossa.

Manageri: Ricardo Gareca
Eniten maaotteluita: Roberto Palacios (128)
Eniten maaleja:
Paolo Guerrero (35)
Nykyinen kapteeni: 
Paolo Guerrero


Maalivaihdit:

Pedro Gallese (Alianza Lima)

Carlos Caseda (Melgar)

Patricio Alvarez (Sporting Cristal)

Puolustajat:

Luis Abram (Velez Sarsfield)

Aldo Corzo (Universitario)

Anderson Santamaria (Atlas)

Miguel Araujo (Talleres)

Miguel Trauco (Flamengo)

Carlos Zambrano (Basel)

Luis Advincula (Rayo Vallecano): Laitapuolustaja on joukkueen yksi tärkeimmistä pelaajista. Advincula on pelannut toistaiseksi 75 maaottelua ja kiertänyt urallaan paljon, vaikka ikää on vasta 28-vuotta. Copa Americassa Advincula on jälleen suuressa roolissa.

Alexander Callens (New York City)

Keskikenttä:

Paolo Hurtado (Konyaspor): Hurtado on tällä hetkellä Perun keskikentän avainpelaajista. Vuodesta 2015 lähtien Euroopassa pelannut Hurtado edustaa nykyisin Konyasporin joukkuetta Turkin liigassa. Kokemusta mieheltä löytyy paljon ja sitä on hyvä ammentaa myös Copa Americassa.

Cristian Cueva (Santos)

Renato Tapia (Willem II)

Jesus Pretell (Sporting Cristal)

Yoshimar Yotun (Cruz Azul)

Edison Flores (Morelia)

Christofer Gonzalez (Sporting Cristal)

Hyökkääjät:

Paolo Guerrero “C” (Internacional): Guerrero on joukkueen suurin tähti ja samalla itseoikeutettu kapteeni. Ura on ollut pitkä ja Guerrero on maansa historian tehokkain hyökkääjä maajoukkueessa. Euroopassa Guerrero pelasi pitkään Saksan Bundesliigassa Bayern Münchenin ja Hamburger SV:n joukkueissa. Vuodesta 2012 lähtien hyökkääjä on pelannut Brasilian pääsarjassa.

Jefferson Farfan (Lokomotiv Moscow): Erittäin värikkään uran tehnyt Farfan on edelleen yksi joukkueen tehokkaimmista hyökkääjistä. Siinä missä Guerrero on iskenyt 35 osumaa maajoukkuepaidassa, Farfanilla on osumia 26. Farfan tunnetaan myös hyvin temperamenttisena pelaajana, jolla saattaa ajoittain läikkyä hieman yli.

Raul Ruidiaz (Seattle Sounders)

Andy Polo (Portland Timbers)

Andre Carrillo (Al-Hilal)

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom