Advertisement
" "

Copa America joukkue-esittely: Uruguay

Uruguay on saavuttanut eniten voittoja Copa America turnauksessa. Myös tämän vuoden turnaukseen se saa jalkeille todella kovan joukkueen. Uruguay oli viime kesänä Venäjällä järjestetyissä MM-kisoissa viides. Joukkueesta löytyy taitoa sekä yksilönä, että joukkueena. Uruguay on viime vuosina ollut kuitenkin joukkue isolla J:llä vaikka sieltä hyvin temperamenttisia yksilöitä löytyykin.

Uruguay lukeutuu C-lohkon ykkössuosikiksi jopa ohi kahdet viime kisat voittaneen Chilen. Uruguayta voisi helposti pitää myös yhtenä suursuosikkina koko kisoihin ja joukkue tuleekin varmasti etenemään pitkälle tänä vuonna. Joukkuetta jo pitkään valmentanut Oscar Tabarez tuntee pelaajat erinomaisesti ja pelaajat tuntevat valmentajan. Tämä helpottaa joukkueen valmistautumista kisoihin.

Manageri: Oscar Tabarez
Eniten maaotteluita: Diego Godin (127)
Eniten maaleja: Luis Suarez (56)
Nykyinen kapteeni: Diego Godin

Maalivahdit:

Martin Campana (Independiente)

Martin Silva (Libertad)

Fernando Muslera (Galatasaray): Muslera on ollut viime vuosina selvästi joukkueen ykköstorjuja. Pitkään Euroopassa pelannut maalivahti päästi viime MM-kisoissa kiusallisen helpon maalin Uruguayn pudottua kisat lopulta voittaneelle Ranskalle 2-0.

Puolustajat:

Jose Giminez (Atletico Madrid)

Diego Godin “C” (Atletico Madrid): Joukkueen kapteeni on yhä rautaa takalinjoilla, vaikka ikää alkaa jo olemaan. Copa America toimii hyvänä näyttöpaikkana, sillä pelaajan sopimus Atletico Madridissa päättyi tähän kauteen. Ensi kaudella Godin nähdään toisessa seurassa ja Inter Milania pidetään tällä hetkellä erittäin vahvana vaihtoehtona.

Giovanni Gonzalez (Penarol)

Marcelo Saracchi (RB leipzig)

Diego Laxalt (AC Milan)

Sebastian Coates (Sporting CP)

Martin Caseres (Juventus)

Keskikenttä:

Matias Vecino (Inter Milan)

Rodrigo Bentancur (Juventus)

Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders)

Nahitan Nandez (Boca Juniors)

Giorgian De Arrascaeta (Flamengo)

Lucas Torreira (Arsenal): Pelaaja siirtyi viime kesänä loistavasti menneiden MM-kisojen jälkeen Valioliigaseura Arsenaliin. Arsenalissa otteet olivat alkukaudesta erinomaiset, mutta keskikenttäpelaaja taantui hieman kauden edetessä muun joukkueen kanssa. Maajoukkueessa Torreira tulee olemaan keskikentän johtohahmo.

Federico Valverde (Real Madrid)

Gaston Pereira (PSV)

Hyökkääjät:

Luis Suarez (Barcelona): Suarez on Cavanin ohella ehdottomasti joukkueen supertähti. Aiemmin urallaan hyökkääjä on saanut mainetta negatiivisista tempauksistaan kentällä, mutta nyttemmin pelaajan temperamentti on hieman rauhoittunut.

Cristhian Stuani (Girona)

Maxi Gomez (Celta Vigo)

Jonathan Rodriguez (Cruz Azul)

Edinson Cavani (PSG): Ehdottomasti yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista, jonka harteille lasketaan Suarezin kanssa vastuu maalinteosta. Cavani on ollut maajoukkueessa tehokas ja tahdin odotetaan jatkuvan myös Copa Americassa.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom