Copa America käyntiin – Brasilia vakuuttavaan voittoon Boliviasta

Copa America käynnistyi kotijoukkue Brasilian ja Bolivian kohtaamisella Sao Paulossa. Ennakkoon ajatellen Brasilia oli ottelussa selkeä ennakkosuosikki. Viime kesänä MM-kisoissa Belgialle kärsityn tappion jälkeen, Brasilia on ollut huimassa vireessä. Belgia tiputti tuolloin Brasilian puolivälierissä maalein 1-2. Sen jälkeen se on saalistanut kymmenen voittoa putkeen. Yhdeksässä viimeisessä ottelussa maali on pysynyt puhtaana peräti seitsemän kertaa.

Brasilia lähti otteluun erittäin vahvasti liikkeelle ja vyörytti heti ottelun alusta lähtien vaarallisia hyökkäyksiä kohti Carlos Lampen vartiomaa Bolivian maalia. Brasilian koko ensimmäinen puoliaika oli pelillisesti totaalista dominointia, mutta maalia se ei siitä huolimatta onnistunut tekemään vaikka hyviä maalintekopaikkoja oli useita. Tauolle mentiin näin 0-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla Brasilia jatkoi täysin siitä, mihin se ensimmäisellä jäi. Se vyöryi kohti Bolivian maalia väkevästi ja sai ensimmäisen palkinnon hyvin nopeasti toisen puoliajan alettua. Adrian Jusino pelasi palloa kädellään omalla rangaistusalueellaan ja palkinnoksi Brasilia sai videotarkistuksen jälkeen rangaistuspotkun. Rangaistuspotkua asettui ampumaan Philippe Coutinho, eikä brasilialainen epäonnistunut yrityksessään. Millintarkka laukaus vasempaan alakulmaan ohitti Lampen, joka oli tilanteessa hyvin mukana.

Maali vapautti Brasilian pelin ja vain muutama minuutti myöhemmin Coutinho iski uudestaan. Tällä kertaa hän sai erinomaisen syötän Roberto Firminolta oikealta laidalta ja pääsi puskemaan täysin vapaasti maalin edestä käytännössä tyhjiin.

Bolivia oli pakotettu avaamaan peliään entistä enemmän ja muutaman kerran se pääsi hyvin Brasilian puolustusalueelle. Brasilia iski kuitenkin 3-0 loppulukemat pitkän pallonhallintajakson päätteeksi. Maalintekijänä tällä kertaa Everton.

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!