Advertisement

Courtois ja Hazard ovat Real Madridin kiikarissa – Myös Harry Kane kiinnostaa espanjalaisjättiä

Real Madridin päätavoitteena on hankkia ensi kesänä Chelsean tähtipelaajat Thibaut Courtois ja Eden Hazard, kertoo Sky Sportsin espanjalaisjalkapallon asiantuntija Guillem Balagué. Hazardin nykyinen sopimus Chelsean kanssa kestää vuoteen 2020. Courtoisin sopimus päättyy puolestaan 2019. Belgialaismaalivahti on kertonut aikaisemmin, että haluaa tulevaisuutensa olevan selvä ennen kauden päättymistä ja harkitsevansa kaikkia vaihtoehtoja.

Balaguén mukaan Hazard ja Courtois ovat Real Madridin hankintalistan kärkipäässä ensi kesänä.

”Real Madrid haluaa heidän kaltaisiaan nimiä ensi kaudeksi. Se ei tarkoita, että he tulevat saamaan heidät, mutta siinä on ostoslista, joka heillä on”, Balagué kertoo Sky Sportsin verkkosivuilla.

”Real Madridin johtajien ajatukset ovat selventyneet siitä, että he tarvitsevat toisen hyökkääjän ja Karim Benzema on myynnissä. Hänellä ei ole edes faneja puolellaan.”

Balagué sanoo, että Real Madrid tekee aina suunnitelmansa saadakseen tähtipelaajia joka vuosi tai muutaman vuoden välein. Hänen mukaansa espanjalaisseurassa on tajuttu, että johtavat pelaajat ovat vanhenemassa ja maalien tekemisestä on tullut heille vaikeampaa.

”Pelaajia on tulossa sisään. Se ei ole ainoastaan reaktio Barcelonan tekemisiin, vaan he haluavat pysyä kaikkien muiden mukana”, Balagué kertoo.

Balagué myös uskoo, että Real Madrid on kiinnostunut Tottenhamin hyökkääjästä, Valioliigan maalipörssiä johtavasta Harry Kanesta. Tottenham-kärki saattaa olla hänen mukaansa espanjalaisseuran pidemmän tähtäimen suunnitelmissa.

”Real Madrid ihailee todella paljon Kanea. Heillä on myös selkeä ajatus siitä, että Kanella on tunteellinen side sekä Tottenhamiin että Mauricio Pochettinoon.”

Pochettino on Tottenhamin argentiinalaismanageri, joka on valmentanut seuraa vuodesta 2014 lähtien. Pochettinon aikakaudella Kane on noussut Tottenhamin edustukseen ja kasvanut yhdeksi Valioliigan parhaista pelaajista.

”En usko, että Kanella on kiirettä rynnätä mihinkään suuntaan ja Real Madridin puolelta hän on yksi tarkkailtavista”, Balagué sanoo.

”En ole varma, tuleeko hän olemaan välitön kohde. Hazard ja Courtois ovat Real Madridin ykköskohteet kesällä.”