Advertisement

Courtois toivoo Hazarin siirtyvän tulevaisuudessa Real Madridiin

Real Madridiin siirtynyt belgialainen maalivahti Thibaut Courtois toivoo entisen seurakaverinsa Eden Hazardin siirtyvän Real Madridiin tulevaisuudessa. Courtois solmi pitkän kuusi vuotisen sopimuksen La Liga -jättiläisen kanssa. Hazardia ollaan huhuissa viety useaan otteeseen Real Madridiin, mutta tämän siirtoikkunan aikana siirto ei toteutunut. Maalivahti pääsee yhä nauttimaan Hazardin otteista joukkuetoverina maajoukkueessa.

”Hän on mahtava pelaaja”, Courtois kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Haluaisin todella pelata hänen kanssaan vielä ja pitää katsoa mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Mikäli hän päätyy tänne jonain päivän, se olisi loistavaa.”

Chelsean manageri Maurizio Sarei kertoi jutelleensa Hazardin kanssa useampaankin otteeseen muutaman päivän sisällä. Tuon keskustelun johtopäätös oli Sarrin mukaan se, ettei ’Hazard ongelma’ ollut enää ajankohtainen.

Courtois sen sijaan sai haluamansa siirron Real Madridiin läpi, kun joukkueet pääsivät sopuun 35 miljoonan punnan siirtosummasta. Belgialaisen toive siirtoon oli hänen lapsensa, jotka asuvat Madridissa ja joita maalivahti on kertonut ikävöivänsä paljon. Siirrolla oli siis hyvin inhimilliset perusteet. Courtoisin siirto oli hyvä asia myös Real Madridille, joka on kesän aikana joutunut luopumaan suurimmasta tähdestään Christiano Ronaldosta. 

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom