Advertisement

Cristiano Ronaldon koronavirustartunnalla massiiviset seuraukset Valioliigaan? ManU, ManC ja Wolves suurimmat kärsijät

Kuten moni jo varmasti tietää, Portugalin maajoukkuetähti Cristiano Ronaldolla todettiin tiistaina koronavirustartunta. Ronaldo oli Portugalin maajoukkueen ainut positiivisen testituloksen antanut pelaaja, mutta vaikutukset saattavat silti ulottua kaikkiin joukkueessa pelaaviin valioliigapelaajiin.

Iso-Britannian koronavirussäännösten mukaan kaikkien, jotka ovat olleet suorassa yhteydessä positiivisen testituloksen antaneeseen henkilöön, on eristäydyttävä karanteeniin kahdeksi viikoksi.

On edelleen epäselvää, miten tätä sääntöä sovelletaan urheilijoihin, jotka ovat jo pidemmän aikaa eläneet kuplassa, mutta jos karanteenipakko langetetaan, on se valtava takaisku sekä Manchester Unitedille, Manchester Citylle että Wolvesille.

Manchester United menettäisi kenties sen suurimman tähtensä, Bruno Fernandesin, kahdeksi viikoksi, joka keskellä otteluruuhkaa tarkottaisi portugalilaistähden olevan sivussa peräti neljästä ottelusta.

Manchester City joutuisi tulemaan toimeen ilman Bernardo Silvaa, Joao Canceloa ja tuoretta topparihankinta Ruben Diasia.

Eniten karanteeni vaikuttaisi kuitenkin Wolvesiin, jolta putoaisi kokoonpanosta peräti viisi pelaajaa: Rui Patricio, Nelson Semedo, Joao Moutinho, Ruben Neves sekä Daniel Podence.

Kuten jo aiemmin mainittu, karanteenisääntö kuplassa eläneiden urheilijoiden suhteen on hyvin selvä, eikä juuri kukaan tunnu tietävän, miten tässä tilanteessa nyt toimitaan. Lähipäivien suhteen asiasta saadaan kuitenkin varmasti lisätietoa.