Advertisement

Cristiano Ronaldoon verrattu serbialaispelaaja kertoi syyn siihen, miksi hän floppasi Manchester Unitedissa – “Tuntui siltä kuin se olisi ollut jokin toinen urheilulaji”

Kuva: TT, Ed Sykes

Muistatko vielä Zoran Tosicin, serbialaisen laitahyökkääjän, josta piti tulla uusi cristianoronaldo?

Vuonna 2009 Manchester Unitediin kovin odotuksin siirtynyt Tosic ei lopulta koskaan lyönyt itseään läpi ja hän pelasi vain viisi ottelua United-paidassa ennen kuin hänet myytiin vuonna 2010 venäläisseura CSKA Moskovaan.


Nykyisin Partizan Belgradia edustava 32-vuotias Tosic kertoi tällä viikolla The Athleticin haastattelussa syyn siihen, miksi hän ei koskaan lyönyt läpi manchesterilaisseurassa.

“Minut laitettiin suoraan edustusjoukkueen kokoonpanoon ja taso oli niin korkea, että tuntui siltä kuin se olisi ollut jokin toinen urheilulaji”, Tosic sanoi The Athleticille.

“Ensimmäiset viikot Manchesterissa olivat minulle hyvin raskasta aikaa. Pallo liikkui todella nopeasti harjoituksissa, taso oli aivan huipputasoa. Kukaan ei menettänyt palloa. Paitsi minä. Yritin parhaani, mutta se ei riittänyt. Tämä ei ollut jalkapalloa, jonka tiesin.

“Luulin voivani pelata Unitedissa, mutta siihen oli syitä, miksi en ollut heidän tasollaan. Nämä pelaajat elivät jalkapalloelämää huipulla. Ryan Giggs oli 36-vuotias, Paul Scholes 34. He harjoittelivat 200 prosenttisesti. He elivät ja hengittivät jalkapalloa 24 tuntia vuorokaudessa. Minulle oli suuri yllätys nähdä heidän tekevän tämä, iso oppitunti. He olivat kuntopyörilöä ennen harjoituksia ja kuntosalilla sen jälkeen.

Tosic pääsee torstaina pelaamaan ex-seuraansa vastaan, kun Partizan isännöi Eurooppa-liigan alkulohkon ottelussa Manchester Unitedia.

HUIPPUTARJOUS! Avaa pelitili Betssonille ja talleta. Saat 50 euron ilmaisen livevedon Mestarien liigaan!