Advertisement

Crystal Palace hankki tutun hyökkääjän riveihinsä

Sunnuntaina Tottenhamin FA Cupissa kaatanut Crystal Palace on hankkinut loppukauden mittaisella sopimuksella malilaishyökkääjä Bakary Sakon.

Sako on Crystal Palacelle entuudestaan tuttu pelaaja, sillä malilainen vietti edelliset kolme kautta [2015-18] Palacen riveissä. Sako pelasi edellisellä visiitillään Palacessa 50 ottelua, joissa hän viimeisteli kahdeksan maalia. Viime kesänä ilmaisella siirrolla Mestaruussarjassa pelaavan West Bromwichin riveihin siirtyneen Sakon vastuu WBA:ssa jäi vähäiseksi, joten paluu “kotiin” tuli ajankohtaiseksi.

“Olen todella iloinen voidessani palata Palaceen. Minusta tuntui siltä, että minulla jäi täällä jokin kesken, koska todella nautin jalkapallostani täällä, mutta pari loukkaantumista pysäyttivät tämän hetken, Sako sanoi siirron julkaisun jälkeen.


Palace-manageri Roy Hodgson kertoi olevansa erittäin tyytyväinen Sakon paluuseen.

“Olen iloinen siitä, että olemme onnistuneet tuomaan Bakaryn takaisin Palaceen. Hän on pelaaja, jolla on valtava määrä lahjakkuutta, ja hän osoitti sen, kun hän oli täydessä kunnossa viime vuonna, Hodgson kertoi Palacen verkkosivuilla.