Advertisement

Crystal Palace hankkimassa Liverpoolin entisen maalivahdin

Brasilialainen maalivahti Diego Cavalieri on lähellä siirtoa Crystal Palacen riveihin. Palacen managerin Roy Hodgsonin mukaan sopimuksesta seuran ja Cavalierin välillä on jo päästy yhteisymmärrykseen ja enää odotellaan että siirto saadaan virallistettua.

Cavalieri on tällä hetkellä sopimukseton, joten Crystal Palace pystyy hankkimaan hänet näin siirtoikkunan ulkopuolellakin. Viime kaudella Cavalieri pelasi kotimaansa pääsarjassa Fluminensen riveissä. Brasiliassa kausi päättyy kalenterivuoden lopulla ja samalla päättyi myös Cavalierin sopimus.

Palace on hakenut markkinoilta uutta maalivahtia, sillä heidän edustusjoukkueen maalivahdeistaan Julian Speroni on vielä ainakin kuukauden päivät sivussa polvivamman vuoksi. Wayne Hennessey on tällä hetkellä ainoa pelikunnossa oleva aikuismaalivahti seurassa. Hodgson uskoo, että Cavalierilla on hyvät mahdollisuudet ansaita myös peliaikaa.


“Kaikki on sovittu siirron suhteen. Nyt on kyse enää paperihommista”, Hodgson totesi Sky Sportsin mukaan. “Meillä on vain kaksi edustusjoukkueen maalivahtia, joten hänen mahdollisuutensa peliaikaan ovat mainiot.”

35-vuotias Cavalieri siirtyi kasvattajaseurastaan Palmeirasista Liverpooliin vuonna 2008. Hän edusti Liverpoolia kaksi kautta ja pelasi yhteensä kahdeksan ottelua edustusjoukkueen riveissä. Valioliigassa hänellä on kuitenkin debyytti edelleen tekemättä. Liverpoolista lähtönsä jälkeen Cavalieri teki lyhyen visiitin myös Italian Serie A:n Cesenaan ennen kuin palasi Brasiliaan ja Fluminenseen alkuvuodesta 2011. Fluminensessa hän pelasi seitsemän kauden aikana yli 200 sarjaottelua.