Advertisement

Crystal Palace käy neuvotteluita lupaavan saksalaisen kanssa

Schalkessa useamman kauden pelannutta Max Meyeriä pidettiin pitkään yhtenä Saksan lupaavimmista nuorista pelaajista. Meyer ajautui viime kaudella hankaluuksiin Schalkessa riitaannuttuaan seuran urheilutoimenjohtaja Christian Heidelin kanssa. Saksalaisen sopimus Schalkessa tuli kesällä päätökseen ja pelaaja päätti jatkaa uraansa toisaalla. Pelaaja on tällä hetkellä siis vapaa-agentti ja voi siirtyä haluamaansa seuraan ilman siirtokorvausta.

”En yksinkertaisesti halunnut jäädä Schalkeen ja työskennellä Heidelin alaisuudessa. Kaikki johtuu tästä. Loppujen lopuksi tunsin tulleeni kiusatuksi”, Meyer kertoi Bildille.

Crystal Palacen kerrotaan parhaillaan neuvottelevan sopimuksesta 22-vuotiaan saksalaislupauksen kanssa.

Hän pelasi viime kaudella 24 Bundesliiga-ottelussa, mutta ei onnistunut maalinteossa kertaakaan. Meyer pelaa pääsääntöisesti keskikentän keskustassa. Riita Heidelin kanssa johti siihen, että pelaaja poistettiin harjoituksista kesken kauden. Meyer pelasi Schalken ykkösjoukkueessa viiden kauden ajan.

Toissa kaudella seura sijoittui Bundesliigassa toiseksi Bayern Münchenin jälkeen.

Meyeriä on jo useamman kauden ajan huhuttu Valioliigaan ja nyt tuo huhu näyttäisi vihdoin käyvän toteen. Saksan Messiksikin tituleerattu Meyer on parhaimmillaan loistava pelaaja ja tulee sopimuksen toteutuessa olemaan Crystal Palacelle loistava vahvistus.

Lähde: Sky Sports

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom