Advertisement

Crystal Palace kiinnostunut Defoesta

Sam Allardycen valmentama Crystal Palace ei ole vielä täysin varmistanut säilymistään Valioliigassa, mutta ”Big Sam” vahvisti Sky Sportsille olevansa kuitenkin kiinnostunut jo putoamaan tuomitun Sunderlandin hyökkääjästä Jermain Defoesta. Siirtojen suhteen mitään ei Allardycen mukaan kuitenkaan tapahdu ennen kuin seuran ensi kauden sarjataso on selvillä.

Aiemmin tällä kaudella Allardyce sanoi Defoen olevan Nicolas Anelkan ohella paras hyökkääjä, jonka kanssa hän on koskaan työskennellyt. Allardycen ollessa viime kaudella Sunderlandin manageri Defoe iski Valioliigassa 15 maalia ja oli suurimpia syitä siihen, että joukkue onnistui silloin säilyttämään sarjapaikkansa.

Defoe tulee olemaan yksi ensi kesän varmimmista siirtyjistä. 34-vuotias palasi hiljattain Englannin maajoukkueeseen ja miehen tähtäimessä on jopa vuoden päässä häämöttävät MM-kisat Venäjällä. Niihin tuskin on sarjatasoa alemmas putoavasta Sunderlandista kuitenkaan asiaa. Tapahtuuko siirto Crystal Palaceen vai muualle jää nähtäväksi.

”Jos säilymme sarjassa ja Jermain Defoe on saatavilla ja haluaa tulla meille, olen kiinnostunut hänestä”, Allardyce kommentoi asiaa. ”En voi tehdä asialle mitään ennen kuin olemme kuivilla. Kun varmistamme säilymisen, joku muu saattaa olla jo napannut hänet. Kuka tietää?”

Crystal Palace on tällä hetkellä kuusi pistettä edellä putoajan paikalla olevaa Swanseaa, kun kautta on jäljellä kolme ottelua. Allardyce tyrmäsi kommentit, joiden mukaan Crystal Palace on liian laadukas joukkue putoamaan sarjatasoa alemmas.

”Se on hölynpölyä. Mikään joukkue ei ole liian hyvä putoamaan. Kun valmensin Boltonia, Leeds putosi sarjasta vaikka heillä oli erinomaisen taitava joukkue. Alan Smithin ja Mark Vidukan tasoisia pelaajia ja silti he putosivat. Liian hyvä ei ole termi jota minä käyttäisin.”