Advertisement

Crystal Palace -legenda puhui Zahan tulevaisuudesta – “Mielestäni Chelsea olisi paras seura hänelle”

Kuva: TT, David Simpson

Crystal Palacen hyökkääjä Wilfried Zaha oli yksi kesän siirtoikkunan kuumimmista nimistä. Norsunluurannikkolainen oli vahvasti yhdistettynä sekä Evertoniin että Arsenaliin, mutta lopulta jopa hieman yllättäen hän jäi Palacen riveihin – ainakin tammikuun siirtoikkunaan saakka.

Crystal Palace -legenda John Salako kertoi tällä viikolla Love Sport Radiolle, että hänen mielestään Zahan tulisi siirtyä Chelseaan heti, kun lontoolaisseuran siirtokielto päättyy.

“Mielestäni Chelsea olisi paras seura hänelle. Heillä on siellä todella mielenkiintoinen nuori joukkue, johon Wilf sopisi”, Salako kertoi.

“Hän voi hyvin siirtyä sinne, mutta myös Arsenal saattaa lähestyä häntä uudestaan. Mitä tahansa voi tapahtua!”

Zahan siirtohalut kesällä aiheuttivat ristiriitaisia fiiliksiä Palace-kannattajissa, mutta hiljalleen joukkueen tähtihyökkääjä on voittanut fanit puolelleen.

“Tietysti fanit antavat hänelle anteeksi! Palacen kesän suurin kaappaus oli Wilfin pitäminen joukkueessa. Hänellä oli ajatukset käännettynä jo muualle, mutta hän on esiintynyt ammattimaisesti alkukauden aikana.

“Hän teki hyvin selväksi, että halusi ison siirron ja pelata Mestarien liigaa. Kukaan ei olisi ollut sitä vastaan, ja olisimme toivottaneet hänelle kaikkea hyvää, jos hän olisi saanut tämän siirron.”

Viime kaudella kymmenen liigamaalia viimeistelleen Zahan maalitili on tämän kauden osalta vielä avaamatta. Siitä huolimatta Palace on kahdeksan ottelukierroksen jälkeen Valioliigassa upeasti sijalla kuusi.