Advertisement

Crystal Palace pääsee isännöimään Arsenalia Valioliigassa

Crystal Palace isännöi Arsenalia Lontoon derbyssä sunnuntaina. Kotijoukkue on vahvan kauden alun jälkeen ollut hieman vaikeuksissa viime otteluissa. Arsenal on puolestaan kaikki kilpailut huomioituna jo 11 ottelun mittaisessa voittoputkessa. Viime kaudella Arsenal oli Selhurst Parkilla niukasti parempi. Ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen 2-3.

Crystal Palace on pelannut nyt neljä ottelua ilman voittoja ja näistä kolme viimeisintä on päättynyt joukkueen tappioon. Joukkueen on pystyttävä kääntämään kurssinsa mahdollisimman nopeasti, mutta Arsenal ei nykyisessä vireessään ole varmasti se helpoin mahdollinen vastustaja. Wilfried Zaha on joukkueen ehdoton ykköstykki ja häneltä tarvitaan onnistumisia sunnuntaina.

“Olemme pelanneet tällä kaudella paljon paremmin, kuin viime kauden alussa. Viime kaudella hävisimme ansaitusti otteluita suurimaalisesti. Tällä kaudella olemme hävinneet joitain otteluita, joita emme olisi ansainneet hävitä”, Roy Hodgson kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Arsenal pelaa todella hyvin tällä hetkellä. En näe mitään erityisiä heikkouksia, joten meidän on tehtävä todella kovasti töitä, jotta pystymme minimoimaan heidän maalintekomahdollisuutensa.”

Arsenal kärsi kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa tappiot, mutta on sen jälkeen voittanut kaikki pelaamansa ottelut sarjasta riippumatta. Joukkue on ollut hyvässä vireessä ja oli ennen tätä ottelua tehnyt toiseksi eniten maaleja Valioliigassa Manchester Cityn jälkeen. Unai Emery on tehnyt erinomaista työtä joukkueen uutena päävalmentajana.

“Ensimmäinen asia, mistä puhuimme tänne saapumiseni jälkeen, oli kehittää peliämme kollektiivisesti. Sekä henkilökohtaisesti että joukkueena. Me olemme onnistuneet siinä”, Emery kertoi lehdistötilaisuudessaan.

“Kun aloitimme kahdella tappiolla, moni ajatteli tämän kauden olevan meille vaikea. Nyt kun voitamme otteluita, ihmiset ajattelevat, että olemme matkalla neljän joukkoon.”

“Me emme ole tällä hetkellä paras joukkue. Kun hävisimme me emme olleet huonoin joukkue. Me olemme hyvä joukkue, jonka on parannettava monessa asiassa. Meidän on saatava lisää itseluottamusta, otettava enemmän vastuuta ja oltava kunnianhimoisempia kehittyäksemme.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom