Advertisement

Crystal Palaceen siirtynyt Kouyate uskoo uuden joukkuetoverin Wan-Bissakan kykyihin

Crystal Palaceen kesällä siirtynyt Cheikhou Kouyate on pitää uuden joukkuetoverinsa Aaron Wan-Bissakan tulevaisuudennäkymiä hyvänä. Kouyaten mielestä Wan-Bissakalla on potentiaalia tulla Valioliigan parhaaksi oikeaksi laitapuolustajaksi.

“Hän on erittäin hyvä ja nuori pelaaja. Jos hän jatkaa pelaamista tällä tavalla tämän kauden ajan hän voi olla sarjan paras oikea laitapuolustaja. Hänessä on kaikkea. Hän on viisas ja vahva. Tämä poika saa minut iloiseksi”, Kouyate kertoi Sky Sports Newsille

Wan-Bissaka on vasta 20-vuotias, eivätkä hänen kykynsä ole jäänyt huomaamatta myöskään seuran puheenjohtajalta Steve Parrishilta. 

“Hän on jo Englannin alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa ja hän oli alun perin hän oli laitalinkki. Vasta 18 kuukautta sitten hänestä tehtiin laitapuolustaja. Hänellä on takanaan vasta yhdeksän ammattilaisottelua missään joukkueessa. Hän oli loistava lauantaina ja olemme hyvin ylpeitä ja iloisia hänestä”, Parrish kertoi.

Ensi maanantaina Wan-Bissaka joutuu entistäkin kovemman tehtävän eteen, mikäli hän on mukana joukkueensa kokoonpanossa. Crystal Palace isännöi kierroksen viimeisessä ottelussa Liverpoolia Selhurst Parkilla. Viime kauden viimeiset ottelut huomioiden Palacella on nyt viisi voittoa putkeen Valioliigassa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom