Advertisement

Crystal Palacelle kova hankinta Chelseasta

Crystal Palace hankki siirtoikkunan viimeisillä hetkillä paljon kaivattua hyökkäysvoimaa Chelseasta Michy Batshuayin muodossa. Belgian maajoukkueestakin tuttu hyökkääjä vietti alkukauden lainalla Valenciassa, mutta espanjalaisseura purki lainasopimuksen loppuvuodesta. Valencia-pesti ei ollut Batshuayille kovin tehokas, sillä 23 ottelussa syntyi vain kolme maalia.

Sen sijaan viime kaudella lainalla vietetty loppukausi Borussia Dortmundissa oli menestys. Tuolloin 14 0ttelussa syntyi peräti yhdeksän maalia. Tämä on hyvä osoitus hyökkääjän maalintekokyvyistä. Myös viime kauden alkupuolisko Chelseassa oli peliminuutteihin nähden kohtalaisen tehokas. Batshuayi pelasi kaikkiaan kaikki kilpailut huomioiden vain 874 minuuttia, joka on hieman vajaa 10 täyttä ottelua. Näissä otteluissa hän onnistui maalinteossa peräti kahdeksan kertaa.

Batsman lempinimen saanut belgialainen ei onnistunut kuitenkaan vakuuttamaan Antonio Contea eikä myöskään nykyistä valmentajaansa Maurizio Sarria. 


Crystal Palacessa ollaan joka tapauksessa iloisia uudesta vahvistuksesta.

“Tämä on loistava hankinta Crystal Palacelta”, seuran puheenjohtaja Steven Parrish kertoi.

“Michy on pelaaja, jota olemme jo pitkään ihailleet ja olen todella iloinen siitä, että lopultakin saimme hänet sinipunaisten paitaan. Hän tulee olemaan loistava lisä joukkueeseemme.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom