Advertisement

Crystal Palacen belgialaishyökkääjä sivussa loppuvuoden

Crystal Palacen belgialaishyökkääjä Christian Benteke on loukkaantumisen vuoksi sivussa pelikentiltä loppuvuoden. Benteken polvi operoitiin keskiviikkona, jonka vuoksi paluu venähtänee ensi vuoden puolelle asti.

Benteke on pelannut tällä kaudella neljä valioliigaottelua Palace-paidassa. Hän jättäytyi pois Belgian kokoonpanosta syyskuun maaottelutauolla, eikä ole pelannut kertaakaan sen jälkeen.

“Christian Benteken polvi operoitiin eilen. Yritimme konservatiivisella hoidolla päästä eroon hänen polvivaivastaan, josta hän on kärsinyt jo jonkin aikaa, Palace-manageri Roy Hodgson kertoi Sky Sportsille.

“Se ei kuitenkaan onnistunut. Meillä oli kokoajan riski siitä, että jos se ei toimisi, operointi olisi välttämätöntä. Minä sain huonoja uutisia siitä, että operaatio oli välttämätön ja nyt se on tapahtunut ja hän on pitkään sivussa.

“Uskon, että se kestää vuoteen 2019, ennen kuin näemme hänet, mutta toivottavasti aikaisemmin kuin vuonna 2019.

Crystal Palace on Valioliigassa kahdeksan ottelukierroksen jälkeen sijalla 14. Joukkue ei ole onnistunut voittamaan viimeiseen kolmeen otteluun. Seuraavaksi siihen aukeaa sauma maaottelutauon jälkeen, kun joukkue matkustaa Goodison Parkille Evertonin vieraaksi 21. lokakuuta.