Advertisement

Crystal Palacen laiturin mielestä Frank de Boer olisi tarvinnut enemmän aikaa

Crystal Palacen ex-managerin Frank de Boerin potkuista on jo ehtinyt melkein kaksi viikkoa, mutta jälkipyykki tuntuu jatkuvan edelleen. Nyt potkuihin on ottanut kantaa Crystal Palacen tähtipelaaja Wilfried Zaha, joka on sitä mieltä, että De Boerin olisi pitänyt saada seuralta enemmän aikaa.

Tämä vaikuttaa olevan yleinen kanta näihin potkuihin liittyen ja seura on saanut osakseen hyvin vähän ymmärrystä toimistaan. Myös Zaha liittyi mukaan tähän näkemykseen FIFA18 konsolipelin julkistamistilausuudessa Lontoossa.

”Olisimme mielestämme tarvinneet hieman lisää aikaa, sillä muutos aiemmasta pelitavastamme uuteen oli todella suuri” Zaha kertoo.


Palace ei onnistunut toteuttamaan käytännössä De Boerin ajamaa pelitapaa, jolla hän tuli Ajaxin aikanaan kuuluisaksi. Tulossarake näytti pelkkiä tappioita. De Boer sai väistyä ja tehdä tilaa englantilaiselle Roy Hodgsonille.

”Mutta jalkapallo on raakaa. Jos et tee tulosta, saat potkut”

”Meidän täytyy vain hyväksyä se” Zaha jatkaa.

Laituri on itse loukkaantui kauden avauskierroksen ottelussa Huddersfieldiä vastaan. Zaha toivoo palaavansa pian pelikentille ja auttamaan joukkuettaan kurssin kääntämisessä parempaan.

Crystal Palacen otteluohjelma on ennakkoon todella haastava. Joukkue kohtaa Manchester Cityn, Manchester Unitedin sekä Chelsean seuraavilla pelikierroksilla.

Zahan reseptit otteluihin ovat selvillä.

”Ei sitä koskaan tiedä. Ehkä teemme ensimmäisen maalin ja puolustamme sen jälkeen hullun lailla” hän valottaa.

Lähde: Mail online