Advertisement

Crystal Palacen luottopelaaja teki jatkosopimuksen – “todellinen joukkuepelaaja”

Crystal Palacen keskikenttäpelaaja James McArthur on allekirjoittanut seuran kanssa jatkosopimuksen joka pitää hänet joukkueessa kesään 2021 asti.

Skotlantilainen siirtyi Palacen riveihin Wiganista kesällä 2014 ja on pelannut neljän kauden aikana joukkueessa 136 ottelua, joissa hän on viimeistellyt 16 maalia.

Kuluvalla kaudella McArthur on pelannut täydet minuutit jokaisessa Crystal Palacen valioliigaottelussa ja ollut tärkeä palanen joukkueen keskikentällä.


“Olen erittäin tyytyväinen saadessani sitoutua joukkueeseen vielä kolme vuotta. Se on hienoa, ja olen innoissani haasteista, McArthur kertoi Crystal Palacen viralliselle verkkosivustolle.

“Manageri sai minusta parhaani irti viime kaudella ja nautin todella pelaamisesta hänen alaisuudessaan. Meillä on erittäin hyvä joukkue, jossa on kilpailua pelipaikoista jokaiselle paikalle, ja luulen, että tulemme olemaan vahvempia ja vahvempia.

Palacen puheenjohtaja Steve Parish sanoi olevansa tyytyväinen voidessaan pitää McArthurin seurassa vuoteen 2021 asti.

“James on ruumiillistuma ammattilaisesta. Hän antaa loistavan esimerkin muille ja on todellinen joukkuepelaaja. Olemme erittäin iloisia siitä, että hän teki jatkosopimuksen kanssamme, Parish hehkutti.