Advertisement

Crystal Palacen norjalaishyökkääjä kiinnostaa Euroopan jättiläisiä – Manchester United, Real Madrid vai Bayern Munchen?

Crystal Palacen norjalaishyökkääjä Alexander Sorloth kiinnostaa useita Euroopan suurseuroja.

24-vuotias Sorloth siirtyi Crystal Palaceen tammikuussa 2018, mutta ei ole onnistunut tekemään läpimurtoaan joukkueessa. Norjalaishyökkääjä on pelannut Palacen riveissä vain 20 ottelua, joissa hän on tehnyt vain yhden maalin. Viimeiset puolitoista kautta hän on pelannut lainalla sekä Belgiassa että Turkissa.

Viime kaudella Sorloth pelasi kevätkauden lainalla belgialaisseura Gentissä, jossa hän teki viisi maalia 22 ottelussa. Täksi kaudeksi hän siirtyi turkkilaisseura Trabzonsporiin, jossa norjalaishyökkääjä on pelannut mahtavasti.

Sorloth on onnistunut iskemään Turkin pääsarjassa huimat 19 maalia 26 pelaamassaan ottelussaan ja johtaa sarjan maalipörssiä. Muhkean maalimäärän lisäksi hän on kirjauttanut tilastoihin seitsemän maalisyöttöä. Norjalaishyökkääjän huima vire on siivittänyt Trabzonsporin sarjan piikkipaikalle, joka on harvinaista herkkua. Trabzonspor on nimittäin onnistunut voittamaan Turkin mestaruuden viimeksi vuonna 1984.

Turkkilaislehti Fanatikin mukaan Sorlothin huima kausi onkin herättänyt usean suurseuran kiinnostuksen. Listalta löytyy mm. Manchester Unitedin, Real Madridin sekä Bayern Munchenin nimet.

Sorlothin lainasopimus Trabzonsporin kanssa ulottuu kesään 2021 asti, ja siihen sisältyy osto-optio, joka on arvoltaan kuusi miljoonaa euroa. Onkin todennäköistä, että Trabzonspor käyttää osto-option kesällä, ja myy norjalaishyökkääjän eteenpäin. Turkkilaisseurassa nimittäin uskotaan, että joku Euroopan jättiläisistä on valmis maksamaan Sorlothista noin 25-30 miljoonan euron siirtokorvauksen.