Advertisement

Crystal Palacen puheenjohtajan mielestä Wilfried Zahan myyminen olisi typeryyttä

Crystal Palacen puheenjohtaja Steve Parish on myöntänyt, että joukkueen tähtipelaaja Wilfried Zahan myyminen olisi typerää. Parish oli vieraana Sky Sportsin tv-ohjelmassa The Debate, jossa hän puhui ohjelman juontajan Geoff Shreevesin ja Englannin maajoukkueen entisen päävalmentajan Steve McClarenin kanssa lukuisista kysymyksistä.

Puheeksi tuli luonnollisesti myös hienon kauden tähän mennessä pelanneen Zahan tulevaisuus seurassa, kun siirtoikkuna on auki. Parish antoi kysymykseen paljon puhuvan vastauksen.

”Voin olla paljon asioita, mutta haluaisin ajatella, että en ole tyhmä”, Parish kommentoi.


Huhut ovat vieneet Zahaa pois Selhurst Parkilta, mutta pelaaja ja itse ja manageri Roy Hodgson ovat sanoneet, että norsunluurannikkolainen laitahyökkääjä ei ole lähdössä mihinkään. Myös Parish vakuuttaa, että Zaha ei ole lähdössä seurasta.

”Hän ei ole lähdössä. Sitä ei tule tapahtumaan. Se olisi typerästi tehty”, Parish sanoo.

”Miksi riskeeraisimme asemamme sarjassa? Pelaaja ei halua lähteä. Meillä on hyvä joukkue ja erinomainen manageri. Kokoonpanomme on syvyydeltään hieman ohut, mutta voimme antaa kelle tahansa kunnon vastuksen, kun meillä on ykkösjoukkue jalkeilla.”

Hyökkäyspään kolmikon yhdessä Christian Benteken ja Andros Townsendin kanssa pääsääntöisesti muodostava Zaha on ollut joukkueen parhaita pelaajia. Hyvä harhauttelija ja ohittaja on pelannut 16 Valioliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt neljä maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä.

”Haluamme parantaa sitä, mitä meillä on nyt. Emme halua mennä taaksepäin”, Parish toteaa.