Advertisement

Crystal Palacen valmentaja ei vaihtaisi Christian Bentekeä Harry Kaneen

Sam Allardyce on kehunut tähtihyökkääjänsä virettä Liverpool ottelun jälkeen. Crystal Palace on noussut putoamiskamppailun syövereistä turvallisen oloisesti sijalle 12, suurentaen eroaan 18. sijalla lymyävään Swansea Cityyn jo seitsemään pisteeseen. Sam Allardycen luotsaama lontoolaisseura on löytänyt kautensa kovimman vireen viimeisen reilun kuukauden aikana, josta iso kiitos kuuluu belgialaishyökkääjä Christian Bentekelle.

Benteke kärsi läpi kuivan kauden, jolloin hyökkääjä ei onnistunut maalinteossa kahteen kuukauteen, mutta on viimeisen viiden ottelun aikana onnistunut kirjaamaan itsellensä yhtä monta maalia, ja kauden maalitili on noussut jo 16 maaliin. Crystal Palacen nousukauden aikana Benteke on auttanut seuraansa anastamaan päänahat suurseuroilta kuten Chelsealta, jonka jälkeen kaatui Arsenal ja viime ottelussa Liverpool.

Crystal Palacen päävalmentaja on nyt kehunut Bentekä, ja on verranut häntä Tottenhamin tähtiin kuuluvaan Harry Kaneen, sanoen ettei vaihtaisi belgialaista maalintekijäänsä edes maalipörssin toisena olevaan englantilaishyökkääjään.


”En vaihtaisi häntä tällä hetkellä”, Sam Allardyce kertoo.

”Christian [Benteke] johti joukkueen maalipörssiä kun tulin tänne, sitten hänellä oli pienehkö kuivakausi.”

”Mutta jos ollaan rehellisiä, hän on ollut meidän ainoa hyökkääjä koko kauden ajan, kun Connor Wickham, Loic Remy ja Frazier Campbell ovat olleet loukkaantuneina. Hän on tehnyt mahtavaa työtä joka viikko.”

”Hän sai osakseen paljonkin kritiikkiä, kun saavuin tänne, kuten kaikki muutkin, mutta nyt hän on taas vireessä ja on onnistunut tekemään 14 maalia Valioliigassa. Voiko häneltä vaatia enempää?”

Benteke oli Crystal Palacen kantava voima viikonlopun ottelussa Liverpoolia vastaan tehdessään joukkueensa molemmat maalit, joukkueen noustessa takaa-ajoasemasta voittoon Anfieldillä numeroin 1-2.