Advertisement

Daniel Levy väläyttelee Harry Kanen olevan myytävänä – hintapyyntö 200 miljoonaa puntaa

Manchester Unitedin ja Real Madridin kerrotaan olevan kiinnostuneita hankkimaan Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kanen riveihinsä. Tottenhamin omistaja Daniel Levy on antanut kommenttinsa koskien tähtihyökkääjä Kanen tilannetta ja uskoo, että myyminen 200 miljoonan punnan hintaan voisi olla mahdollista.

Levyn mielestä myyminen olisi vaihtoehto, koska seuran taloudellinen tilanne huolettaa koronaviruksen aiheuttamien menetysten ja kalliin stadionhankkeen ansiosta. Uunituore stadion maksoi seuralle yhteensä miljardin, joista seura on vieläkin velkaa 637 miljoonaa puntaa lainojen muodossa.

Levy kertoo myös olevansa pettynyt Kanen viimeisimpiin kommentteihin Valioliigan jatkumisesta. Englantilaishyökkääjä haluaisi kauden loppuvan kokonaan, jos sitä ei saataisi pelattua loppuun ennen heinäkuuta. Kauden lopettaminen kesken tarkoittaisi sitä, että lähetysoikeuksien ostaneet vaatisivat maksujen osittaisia palautuksia Valioliigalta pelaamattomien otteluiden osalta. Tämän lisäksi Kane on väläytellyt mahdollisuutta siirtymisestä muualle, jos Tottenhamin paidassa ei ole mahdollista voittaa mestaruuksia tulevaisuudessa.

Jos Man United tai Real Madrid pystyisi vastaamaan asetettuun hintapyyntöön, Kanesta maksettu hinta ylittäisi siirtosumman osalta maailmanennätyksen. Maailmanennätyssiirtosumma on tällä hetkellä Neymarin hallussa, kun PSG osti pelaajan kesällä 2017 Barcelonasta 198 miljoonalla punnalla.