Advertisement

Daniele De Rossi jättää AS Roman kauden päätteeksi

AS Roman kapteeni Daniele De Rossi lähtee seurasta kesällä hänen sopimuksensa päättyessä. Roman oma kasvatti De Rossi on edustanut seuraa koko uransa ajan ja toiminut myös kapteenina Francesco Tottin uran päättymisen jälkeen. AS Roma tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

Roma tarjosi De Rossille paikkaa johtoportaastaan kauden päätteeksi. 35-vuotias De Rossi haluaa kuitenkin jatkaa yhä pelaajauraansa, joten matka jatkuu muualle.

De Rossi teki debyyttinsä Roman edustusjoukkueessa vuonna 2001. Yhteensä hän on pelannut AS Roman paidassa 615 virallista ottelua, joissa on syntynyt 63 maalia. De Rossi on ottelumäärältään AS Roman historian toiseksi eniten otteluita pelannut pelaaja, edellään vain Totti, joka edusti AS Romaa yhteensä 786 kertaa.


“Roma ja minä valitsimme toisemme”, De Rossi sanoi seuran verkkosivuilla. “Välillämme on paljon rakkautta niin nyt kuin tulevaisuudessakin – vaikka se tulisikin olemaan toisenlaisessa muodossa.”

De Rossin suurin saavutus pelaajana on maailmanmestaruus Italian kanssa vuonna 2006. AS Roman paidassa hän on voittanut ainoastaan Italian cupin kahdesti.

“Kun katselen taaksepäin, on jotain tiettyjä hetkiä joita muuttaisin”, De Rossi jatkoi. “Mutta kaiken kaikkiaan en muuttaisi mitään siitä, että pysyin lojaalina tälle seuralle. Jos minulla olisi taikasauva, laittaisin muutaman pystin lisää takkani päälle.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!