Advertisement

Danny Ings siirtyi lainalle Southamptoniin

Southampton sai siirtoikkunan viimeisenä päivän paljon kaivattua tulivoimaa hyökkäykseen, kun Liverpoolin Danny Ings siirtyy joukkueeseen lainalle. Sopimukseen kuuluu myös osto-optio. Sky Sportsin tietojen mukaan Ings olisi tehnyt Southamptonin kanssa neljän vuoden mittaisen sopimuksen, joka astuu voimaan tämän kauden lainan jälkeen. Sky Sportsin mukaan Southampton maksaisi Liverpoolilla 20 miljoonaa puntaa korvauksena pelaajan siirrosta ensi kesänä.

”Kun tämä seura tuli esille, minun oli käytettävä mahdollisuus palata kotiin. Tämä on fantastinen seura, joka pelaa loistavaa jalkapalloa. Olen iloinen ollessani täällä”, hyökkääjä kertoi seuran TV:lle.

”Voi sanoa, että seura on hyvin järjestäytynyt. Alusta pitäen kaikki tapaamani ihmiset olivat loistavia minua kohtaan ja osoittivat minulle jokaista yksityiskohtaa myöten kaiken, mitä minun tuli tietää. Seuran tilat ovat hienot ja en malta odottaa pääseväni aloittamaan töitä.”

Ings on kärsinyt viime vuosina paljon loukkaantumisista, joka on luonnollisesti vaikuttanut myös hyökkääjän peliaikaa. Ings on parhaimmillaan erinomainen maalintekijä ja saa nyt hyvän mahdollisuuden näyttää osaamistaan vakituisen peliajan myötä.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom