Advertisement

Darmian kommentoi Man United -aikojaan medialle – Rashford Ballon d’Or -voittajaksi, myös Pogballe kehuja

Man Unitedissa vuodet 2015-2019 viilettänyt Matteo Darmian kertoi The Guardianille Valioliiga-ajoistaan. Ennen kuluneen kauden alkua Parmaan siirtynyt italialaislaitapuolustaja uskoo Marcus Rashfordin voittavan tulevaisuudessa maailman parhaalle pelaajalle jaettavan Ballon d’Or -palkinnon. Hänen mielestään 22-vuotiaalla on kaikki mahdollisuudet nousta ranskalaishyökkääjän Kylian Mbappen tasolle.

”Muistan vieläkin Rashfordin ensimmäisen harjoitussession edustusjoukkueen mukana. Ajattelin heti, että tämä kaveri on uskomaton pelaaja.”

“Hän teki niin monia vaikuttavia suorituksia ikäisekseen pelaajaksi ja tapa, miten hän kehittyi jatkuvasti pienimpiä yksityiskohtia myöten, vakuutti minut. Jos hän jatkaa samaan malliin kuin tähän asti, hän voi hyvinkin voittaa Ballon d’Orin.”


“Olen vakuuttunut siitä. Hän oli vaikuttavin kaikista Unitedin pelaajista ja on vieläkin nuori, kehittyvä pelaaja. Mielestäni hän voi hyvinkin nousta Kylian Mbappen tasoiseksi pelaajaksi ja kilpailla tosissaan monena vuonna Ballon d’Orin voitosta.”

Darmian puolusti myöskin Paul Pogbaa, joka on saanut hänen mielestään turhaa kritiikkiä, vaikka ranskalainen on oikeasti erinomainen pukukoppipelaaja.

“On esiintynyt paljon epäoikeutettua kritiikkiä Pogbaa kohtaan, kuten esimerkiksi ettei hän työskentelisi tarpeeksi kovaa. Hän antoi kuitenkin aina kaikkensa joka ikisissä harjoituksissa. Sen voin luvata teille.”

“Mielestäni hänen esityksensä ovat olleet hyviä edellisten kausien aikana. Silti brittimediat puhuvat hänestä liian negatiiviseen sävyyn.”

“Näinkö Pogban olevan tyytymätön tai haluavan poistua seurasta? En, rehellisesti sanottuna en nähnyt häntä surullisena tai onnettomana. Päinvastoin. Manussa pelatessani Paul oli todella onnellinen päätöksensä kanssa siirtyä takaisin Man Unitediin. Hän oikeasti haluaa suoritua hyvin Man Unitedissa.”