Advertisement

Darren Fletcher ylistää Manchester Unitedin keskikenttälupausta – ”Jokainen tietää kauden loppuun mennessä kuka hän on”

Kuva: TT, Shutterstock

Manchester Unitedin ex-keskikenttäpelaaja Darren Fletcher on ylistänyt manchesterilaisseuran englantilaislupaus James Garneria.

18-vuotias Garner teki debyyttinsä Unitedin edustusjoukkueen riveissä viime kaudella Crystal Palacea vastaan, mutta se on toistaiseksi hänen ainoa esiintymisensä. Garner oli vaihtopenkillä FC Astanaa ja Rochdalea vastaan, mutta ei päässyt kentälle kummassakaan ottelussa.

Siitä huolimatta Garnerin uskotaan olevan erittäin arvostettu pelaaja Ole Gunnar Solskjaerin silmissä ja Fletcher uskookin, että keskikenttälupaus on seuraava pelaaja, joka saa näyttöpaikan edustusjoukkueessa. Fletcher on asiasta niin varma, että hän uskoo kaikkien ihmisten tietävän Garnerin nimen kauden loppuun mennessä.

”Seuran historia sanoo, että he vaativat ja haluavat nuoria pelaajia joukkueeseen ja tukevat sitä”, Fletcher kertoi BBC Radio 5 Live:lle.

”Se antaa sinulle enemmän aikaa, kun annat nuorille mahdollisuuden, koska ihmiset pitävät sitä virkistävänä ja näkevät sen rakennuksena tulevaisuutta varten.

”Luulen heidän olevan enemmän kuin valmiita pelaamaan, kyse on vain siitä, voisiko sinulla olla liian monta kerralla?

”Ihmiset puhuvat johtajista ja siitä, kuka auttaa heitä, joka on tärkeää, joten se on vaikea asia, mutta olen varma, että mitä pidemmälle kausi etenee, tulette näkemään enemmän James Garneria, koska hän on huippuluokan pelaaja.

”Olen yllättynyt siitä, ettei hän ole toistaiseksi vielä pelannut, mutta kauden loppuun mennessä olen varma, että ihmiset tietävät kuka hän on. Siitä ei ole epäilystäkään!”

Garner saattaa saada mahdollisuutensa jo tänä iltana, kun Manchester United kohtaa Valioliigan huippukamppailussa Arsenalin.