Advertisement

David Luiz avaa siirtoansa Arsenaliin – “Paras tapa kunnioittaa seuraa oli lähteä”

Kuva: TT, Paul Marriott

 

David Luiz on avannut syitä yllättävään Arsenal siirtoon.

The Gunnersien yllättävä deadline-päivän hankinta David Luiz on aloittanut uransa punapaidoissa näyttävästi, kun joukkue on yltänyt kahteen voittoon kahdessa ensimmäisessä ottelussaan. Luiz on avoimesti puhunut siirrosta ja sen syistä, ja toivoo pystyvänsä tuomaan toivoa ja taitoa Arsenalin leiriin.

“Yritän antaa kaiken sen, mitä olen elämäni aikana oppinut. Minulla on mahtava mahdollisuus asua täällä, tehdä hienoja muistoja urallani, voittaa titteleitä.”

“Yritän saada heidät ymmärtämään, että kaikki on mahdollista kovan työn avulla jos oikeasti uskot ja olet nöyrä, pitämällä jalat maassa ja etenemällä askel kerrallaan.”

“Tämä [Burnely ottelu] ja Newcastle-ottelu näytti sen, että joukkue ymmärtää tilanteen, ja miten saada kolme pistettä.”

“Olisin voinut valita helpon tien [jäädä Chelseaan], saada rahaa, ottaa rauhallisesti ja se olisi siinä. Mutta minä pidän haasteista ja uusista asioista elämässäni.”

“Tämä on se joka antaa minulle virtaa ja motivaatiota. Joku päivä jalkapallourani on ohi, ja joudun hakea ja parantua muissa asioissa, tulen kaipaamaan jalkapalloa.”

“Kaikki tietävät, että olin iloinen Chelseassa ja voitin monta pystiä heidän kanssaan. Mutta minulla oli suorasanainen keskustelu Frank Lampardin kanssa, ja Lampsilla oli eri suunnitelmat kautta varten.”

“Joten paras tapa kunnioittaa seuraa oli lähteä, yrittää uutta haastetta ja antaa hänelle mahdollisuus tehdä työnsä niin hyvin kuin mahdollista.”

“Olen todella iloinen täällä – ensimmäisestä päivästä lähtien olen tuntenut itseni tervetulleeksi. Tämä on iso seura ja haluan olla täällä ja nähdä seuran loistavan – kentällä ja sen ulkopuolella.”