Advertisement

David Luiz innoissaan Sarrin opeista

Maurizio Sarrin aika Chelsean peräsimessä on lähtenyt käyntiin lähes saumattomasti. Joukkue kärsi kyllä tappion miehen ensimmäisessä ottelussa Community Shieldissä Manchester Citylle, mutta kyseistä kilpailua voi pitää lähinnä vähän parempana harjoitusotteluna.

Tuon ottelun jälkeen Chelsea ei ole tappioita kärsinyt. Valioliigan kymmenestä ottelusta saldona on seitsemän voittoa ja kolme tasapeliä. Joukkueella on toiseksi eniten tehtyjä maaleja ja toiseksi paras maaliero, molemmat Manchester Cityn jälkeen.

Kaikki Valioliiga-ottelut Chelsean puolustuksessa toistaiseksi pelannut toppari David Luiz on hyvin innoissaan siitä, että on päässyt Sarrin alaisuuteen. Hänen mielestään italialainen on loistava opettaja, jonka alaisuudessa on helppo pelata.

”Olen hyvin iloinen koska hän on mahtava ihminen, hän tietää kuinka opettaa meitä ja kehittää meitä,” Luiz kommentoi Sky Sportsin mukaan. ”Kun asia on niin on helppoa ymmärtää kaikki ja helppoa yrittää olla fantastinen pelaaja kentällä.”

Yksi tärkeä palanen hyvässä alkukaudessa on ollut loistavassa vireessä oleva Eden Hazard, mutta viikonloppuna Chelsea näytti pärjäävänsä ilman häntäkin. Burnley kaatui komeasti 4-0 Alvaro Moratan, Ross Barkleyn, Willianin ja Ruben Loftus-Cheekin maaleilla.

”Mielestäni meillä on paljon taitavia pelaajia, kyse ei ole vain Edenistä,” Luiz jatkoi. ”Menetimme ottelussa Pedron ja sitten Ruben tuli kentälle. Tämä on iso seura emmekä voi pelata vain 11 pelaajalla. Tarvitsemme vähintään 18-19 pelaajaa ja olemme tyytyväisiä koska meitä on yli 20.”