Advertisement

David Luizille kahden vuoden jatkosopimus

Chelsean keskuspuolustaja David Luiz on allekirjoittanut seuran kanssa uuden kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää brasilialaisen seurassa kesään 2021 asti. Chelsea tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

Koska Chelseaa uhkaa kahden vuoden mittainen ostokielto, on sille tärkeää pitää nykyiset avainpelaajat seurassa. Luizin nykyinen sopimus oli umpeutumassa kauden päätteeksi. Luizin lisäksi puolustuksesta myös Cesar Azpilicueta ja Marcos Alonso ovat allekirjoittaneet tämän kauden aikana uudet sopimukset.

“Olen niin iloinen, että saan olla täällä ja saan mahdollisuuden jäädä. Rakastan tätä seuraa ja minulla on yhä nuoren pelaajan kunnianhimo”, 32-vuotias Luiz totesi seuran verkkosivuilla. “On hienoa, että pääsimme taas Eurooppa-liigan finaaliin ja meillä on yhä mahdollisuus päästä kolmen parhaan joukkoon Valioliigassa tällä kaudella ja teen jatkossakin parhaani auttaakseni joukkuetta.”


Myös Chelsean pelaajaneuvotteluista vastaava Marina Granovskaia oli tyytyväinen jatkosopimuksen syntymisestä.

“Olemme hyvin iloisia, että David Luiz jatkaa seurassa”, hän sanoi. “Hän on näyttänyt täydellistä esimerkkiä muille koko kauden ajan ja ollut valtava vaikuttaja kentällä ja sen ulkopuolella. Eurooppa-liigan finaali on vielä edessä, joten toivomme päättävämme kauden pokaaliin ja David tulee olemaan keskeinen hahmo menestyksellemme Bakussa ja siitä eteenpäin.”

Chelsea kohtaa Eurooppa-liigan finaalissa paikallisvastustajansa Arsenalin. Ottelu pelataan 29. toukokuuta Azerbaidzhanin pääkaupungissa Bakussa.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!