Advertisement

David Wagner: ”Fulham-voitto yksi tärkeimmistä”

Valioliigassa pelattiin eilen kahden sarjan häntäpäässä roikkuvan joukkueen välinen ottelu, kun Fulham matkusti Huddersfieldin vieraaksi. Kotijoukkue onnistui nipistämään ottelusta 1-0 voiton Timothy Fosu-Mensahin omalla maalilla. Samalla voitto oli Huddersfieldin kauden ensimmäinen Valioliigassa. Joukkueen manageri oli ottelun jälkeisessä haastattelussa syystäkin tyytyväinen ja kertoi voiton olleen yksi joukkueen tärkeimmistä.

”Tämä oli suuri voitto meille”, Wagner kertoi Sky Sportsille.

”Me olemme vihdoin saaneet voittamisen tunteen takaisin. Pidimme samalla myös nollapelin. Tämä oli varmasti yksi tärkeimmistä voitoistamme, jonka olemme kolmen vuoden aikana saaneet. 10 ottelua ilman voittoa, sekä ajoittaisia epäonnisia tilanteita, kaikki tarvitsivat uskon takaisin. Me olemme onnistuneet siinä tänään.”

”Viime viikonloppuna Watfordille kärsityssä 3-0 tappiossa alisuoriuduimme, emmekä olleet puolustuksellisesti pitäviä. Tänään olimme parempia ja mikään ei ole tärkeämpää, kuin saada voittamisen tunne takaisin ja nähdä iloisia ilmeitä pukuhuoneessa.”

Huddersfieldin kausi on lähtenyt vaikeasti käyntiin ja joukkuetta pidetään yhtenä selkeimmistä suosikeista putoamaan. Voitto saattaa kuitenkin tehdä kummaa joukkueen itseluottamukselle ja jälleen tälläkin kaudella erot hännillä ovat pienet. Parilla voitolla pystyy parantamaan osakkeitaan kummasti.

Huddersfieldin seuraava kohtaaminen on ensi lauantaina, jolloin joukkue saa John Smithin stadionilleen vieraakseen West Hamin.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom